Anzhi forbereder vanvidsbud på Vidic

Den russiske klub Anzhi Makhachkala vil efter sigende tilbyde Manchester United 40 millioner pund for den 30-årige serber.

Der er for tiden mange rygter om Nemanja Vidics fremtid. I sidste uge blev forsvarsspillerenrygtet til Juventus og FC Barcelona, og nu sender tyske medier ham til Rusland.

Ifølge tyske 4-4-2 er stenrige Anzhi Makhachkala interesseret i Vidic, og de er villige til at hive den store pengepung frem for at sikre sig serberen.

Angiveligt er de klar på at tilbyde Manchester United 40 millioner pund, hvilket vil gøre Nemanja Vidic til den dyrest handlede forsvarsspiller i fodboldhistorien.

Udover det vil Vidic også blive tilbud en ganske pæn hyre. Svimlende 8 millioner pund om året, svarende til næsten 75 millioner danske kroner.

De samme medier rapporterer, at Uniteds skadede kaptajn vil være meget fristet af tilbuddet. Udover det økonomiske aspekt taler det også for Anzhis fordel at klubbens spillere bor i Moskva – en by som Vidic tidligere har stiftet bekendtskab med, da han spillede i Spartak Moskva.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Jones satser på Chelsea-kampen

Næste artikel

Holdkammerater roser Ferdinand

ANNONCE