BBC: United-ledelsen diskuterer ombygning af Old Trafford

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

BBC: United-ledelsen diskuterer ombygning af Old Trafford

23 oktober, 2021 - 20:32
Manchester United er gået i gang med at diskutere planer, der blandt andet kan betyde, at stadionkapaciteten bliver udvidet til 80.000 tilskuere ifølge BBC

Old Trafford ©Imago

Sir Bobby Charlton Stand står overfor en væsentlig overhaling, der blandt andet kan resultere i, at Old Trafford vil gå fra at kunne lukke 74.000 gæster ind til 80.000. 

Det skriver BBC.

Der har længe været kritik af forholdene på Old Trafford, der ikke er blevet renoveret siden starten af dette årtusinde, og efterhånden som andre klubber har bygget nye stadions - eller bygget til det eksisterende som Liverpool - så er 'Drømmenes Teater' begyndt at se umoderne ud.

Men klubben er altså angiveligt igang med at diskutere, hvordan der kan ske forbedringer på stadion. 

Jernbanen, der løber  bag Sir Bobby Charlton Stand, har tidligere forhindret, at tribunen kunne udvides, fordi det ville være en stor omkostning at bygge henover den. Men nye byggematerialer betyder, at det ikke længere er nødvendigt at lave den slags arbejde, skriver BBC i artiklen.

 

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her