Billetpriserne fortsætter med at stige

Den gennemsnitlige pris på den billigste billet til en fodboldkamp i England er i løbet af de seneste 12 måneder steget med 11,7 procent. Det viser en netop offentliggjort undersøgelse lavet af BBC.

Prisen for at tage til fodbold i England stiger og stiger. I løbet af det seneste år, er den billigste billet, til en fodboldkamp i en af de fire øverste rækker, i gennemsnit blevet 11,7 procent dyrere.

Det svarer til en prisstigning, som er mere end fem gange så stor som landets generelle inflationsniveau.

Det afslører en undersøgelse lavet af BBC Sport Price of Football.

Men det er ikke kun prisen på kampbilletten, der stiger. Undersøgelsen viser også at generelle ting, som man køber i forbindelse med en fodboldkamp, såsom te, tærte og kampprogrammer, bliver dyrere og dyrere.

Dyrest i Arsenal

Prisen for at følge sit hold i Premier League har efterhånden nået et absurd højt niveau. 

Det billigste sæsonkort til Emirates eksempelvis koster  eksempelvis hele 985 pund, hvilket gør Arsenal til det dyreste hold at følge i hele England.

Det billigste sæsonkort til Old Trafford koster 532 pund.

Fansene kan ikke være med

Malcolm Clarke, som er formand for Football Supporters’ Federation, frygter at de høje priser på sigt vil udelukke fansene fra fodboldkampene, da de efterhånden ikke vil have råd til at følge deres hold.

– På trods af den svære økonomiske tid vi lever i, stiger priserne i nogle klubber stadig utrolig meget. Det er chokerende, at det billigste sæsonkort til Arsenal næsten koster 1000 pund, udtaler Clarke til BBC.

– Vi så gerne, at der blev gjort mere for at sætte priserne ned. Den økonomiske fordel, som klubberne får på grund af den enorme mediedækning, burde komme fansene mere til gode.

Du kan se alle tallene fra BBC’s undersøgelse her.

Forrige artikel

Rygte: United har ikke opgivet Rodriguez

Næste artikel

David Gill ny vice-formand i FA

ANNONCE