Evans: Det er de aftener, man ser frem til

Jonny Evans understreger, at Manchester United ikke lader sig skræmme af Real Madrid. Men opgaven onsdag bliver anderledes end normalt, forklarer han.

Manchester United har haft en yderst suveræn sæson i Premier League, hvor holdet pt har 12 point ned til de nærmeste forfølgere fra Manchester City. Alligevel bliver onsdagens opgave i Real Madrid lidt af en prøvelse for De Røde Djævle.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi må ikke lade os skræmme, siger Jonny Evans ifølge manutd.com.

– Vi er Manchester United. Mange hold ser også op til os. Jeg er sikker på, at der hviler det samme pres på Real Madrid, siger han.

En stor oplevelse

For Jonny Evans bliver det en stor oplevelse at komme på Santiago Bernabéu for selv at spille.

– Jeg har aldrig spillet der. Jeg var til en Real Madrid-kamp med min familie, da jeg var omkring 15 år. Galácticos spillede den aften, og jeg kan huske, at jeg tænkte på, hvor fantastisk et stadion det var. Det var en aftenkamp, og atmosfæren var superb. Jeg er sikker på, det bliver nogen lignende, siger Evans.

– Det er de her aftener, du som spiller ser frem til. Det er store oplevelser. Vi tager det nok for givet, at vi kommer til at spille på store stadions som det her. Det er en underlig følelse, fordi vi ikke får lov til at nyde det i selve øjeblikket. Men når man ser tilbage, vil det være godt at kunne huske på, siger Evans.

Ikke som alle andre kampe

Det er ti år siden, Manchester United senest har mødt Real Madrid i en gældende kamp. Dengang slog Real Madrid – med ‘den gamle Ronaldo’ – United ud i Champions Leagues kvartfinaler. Nu er det Real Madrid – med ‘den nye Ronaldo’ – der stiller op til kamp.

– Vi er nødt til at behandle det som en anden kamp. Du kommer til at spille imod bedre spillere. Men til daglig spiller vi imod Premier League-modstandere hver eneste uge, og det er en af verdens allerbedste ligaer, siger Evans.

– Men vi kommer op imod en anderledes modstander, og det kan skade os. Det er, som hvis vi spillede imod Manchester City eller Liverpool. Vi skal op imod topspillere, og vi må sikre os, at vi rammer plet, understreger han.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Higuain: Vi kan gøre ondt på United

Næste artikel

Solskjær drømmer om United-trænersæde

ANNONCE