Fergie forudser svær kamp

Mandag aften byder Blackburn Rovers op til dans på Ewood Park, og Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson forudser en svær kamp. Blackburn så længe ud til at…

Mandag aften byder Blackburn Rovers op til dans på Ewood Park, og Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson forudser en svær kamp.

Blackburn så længe ud til at have fået en afgørende rolle i mesterskabskampen, da holdet besejrede “De Røde Djævle” 3-2 på Old Trafford. På daværende tidspunkt så det ud til, at Manchester City var så langt foran, at det næsten ville være umuligt for United, men det billede har som bekendt ændret sig betragteligt.

Der er ingen tvivl om, at Blackburn igen vil gøre alt for at kaste grus i maskineriet hos de forsvarende mestre, idet Steve Keans mandskab langtfra kan sige sig fri ad nedrykningsdysten. Derfor forudser Sir Alex Ferguson en hård kamp:

“Blackburn-kampene er altid svære. Der bliver altid gået til den, og det føles lidt som et lokalderby. Sidste sæson kom vi tilbage, efter vi havde været bagud 1-0, og det vandt os ligaen,” siger Ferguson.

Skotten minder om, at det ikke kun er Blackburn-kampen, der er svær; det er resten af denne sæsons program:

“Vi forventer en svær kamp – og sådan bliver alle kampene. Hvis man ser på programmet, så kæmper Blackburn, QPR, Wigan og Aston Villa alle for at overleve. Forhåbentlig kan vi klare skærene,” siger skotten ifølge manutd.com.

Forrige artikel

Vieira piver: United får dommerhjælp

Næste artikel

Vieira raser mod BBC

ANNONCE