Fergie: Giv Giggs jobbet

Sir Alex Ferguson er en del af det udvalg, som skal finde Uniteds næste manager. Han kunne godt tænke sig at se Ryan Giggs få jobbet permanent.

Selvom Sir Alex Fergusons førstevalg som ny manager blev en fiasko og nu er fyret, er han igen med i rekrutteringsprocessen, når der skal findes en arvtager til David Moyes

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skotske managerkoryfæ vil pege på en anden legende som Moyes’ efterfølger, nemlig den midlertidige manager Ryan Giggs.

– Jeg synes, at man bør satse på Giggs. Han kender United ud og ind fra sine 20 år i klubben. Siden jeg hentede ham til som 13-årig, har han prøvet alt. Han har været hele følelsesregisteret igennem, været med i alle op- og nedture. Han ved præcis, hvad der skal til for at spille i United, og jeg er glad for at se, at han har taget Paul Scholes og Nicky Butt med sig i trænerteamet.

– De to er hårdtarbejdende folk, som kender klubben. Vi har fat i den helt rigtige kombination, det er jeg overbevist om, siger Ferguson ifølge The Guardian.

Trods Fergusons lovprisning af Giggs, er Louis van Gaal fortsat favorit til at overtage det ledige managersæde.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Meulensteen vender gerne tilbage

Næste artikel

De Telegraaf: Aftale med van Gaal klar

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share