Ferguson: Gill mit bedste forhold

To af de mest magtfulde ansatte i Manchester United er Sir Alex Ferguson og David Gill, Ferguson fortæller i en case fra Harvad University, at de to har et rigtigt godt forhold til hinanden på trods af uenigheder til tider.

Sir Alex Ferguson har virkelig åbnet op for holdninger og tanker i en study-case af Harvard University. Nogle af fortællingerne til universitetet går også på Fergusons forhold til Manchester Uniteds administrerende direktør, David Gill.

David Gill styrer forretningen Manchester United, og Sir Alex Ferguson styrer fra manager-sædet fodbolden i Manchester United. Det betyder, at de to er magtfulde personer i klubben skal samarbejde, før at alt kan gå op i en større enighed. Og heldigvis har de to ledere et godt forhold til hinanden på trods af diskussioner.

– Mit bedste forhold til nogen i klubben er til David (Gill, red.). Nogle gange er vi uenige, men vi respekterer hinanden, og vi ved, at argumenter bare er argumenter. Han er meget fair, siger Sir Alex Ferguson.

Meget støtte fra Glazer-familien

Ferguson har også positive ord til overs for ejerne af Manchester United, “the Glazers”. Han er glad for, at ejerne holder ro i klubben og støtter op om klubben og skotten selv.

– De (Glazer-familien, red.) har generelt været mget støttende og holder sig meget ude af rampelystet, siger Sir Alex Ferguson

– Hvis jeg ejede United, og de vandt ligaen, så ville jeg storjuble. Jeg kan huske, da jeg spillede for Rangers, og direktørerne jublede under bruserne i omklædningsrummet, imens de stadig havde deres tøj på. Men “the Glazers” trykkede et par hænder og fik taget nogle fotografier, og det var det.

– Nogle engelske klubber har skiftet managere så mange gange, at det har skabt magt hos spillerne i omklædningsrummet. Det er meget farligt. Fodboldledelse drejer sig i sidste ende om spillerne. Du tror, at du er en bedre spiller, end de er, og de tror, at de er en bedre manager, end du er.

Forrige artikel

U21: Lindegaard med i LSC-sejr

Næste artikel

20. dec.: Vind United-bog

ANNONCE