Giggs: Spillere vil juble

Ryan Giggs taler for fejringer ved scoringer. Det siger waliseren i dag i, efter der er blevet sat spørgsmåltegn ved, hvordan Manchester United fejrede Robin van Persies scoring til 3-2 på Etihad Stadium i weekenden.

Manchester Uniteds hollandske angriber, Robin van Persie, scorede til 3-2 i ovetiden på Etihad Stadium, da United slog Manchester City. Efter scoringen løb Uniteds spillere ud til holdets medrejsende fans, som var placeret på stadion ved siden af de mest inkarnerede Manchester City-fans.

Under de naturligvis heftige jubelscener blev Rio Ferdinand ramt over øjenbrynet af et kasteskyts og begyndte at bløde voldsomt. Og som om det ikke var nok, så var der også en City-baneløber, der blev stoppet af Joe Hart lige før, fanen ramlede sammen med Ferdinand, som tydeligvis var baneløberens mål.

I dagene efter lokalopgøret har der adskillige gange været sat spørgsmåltegn ved, om Uniteds spillere skulle have fejret sejrsmålet på en anden måde. Men det mener Ryan Giggs ikke: 

– I første omgang er det svært på Citys hjemmebane, fordi de hardcore supportere er lige ved siden af vores fans på stadion. Når de er så tæt på hinanden, hvordan kan man så bedømme, om man fejrer det foran Uniteds fans eller ej?

– Når du scorer et mål som det, så har du ikke kontrollen over dig selv. Som spiller vil du juble. Hvis du scorede et mål, og så bare gik tilbage til midtercirklen, så ville fansene spørge, hvad det gik ud på, siger Ryan Giggs til Manchester Uniteds officielle podcast.

Forrige artikel

City-spiller sigtet for upassende sprog

Næste artikel

Interview: Bruno Gomes glæder sig til United-skifte

ANNONCE