Romano: Saudisk interesse for Bailly

En af spillerne, der ikke er med på tour i USA er Eric Bailly. Han har ingen fremtid i United og har fået lov til at være tilbage i Manchester for at forsøge at finde en ny klub. Og nu skriver transferguru, at der er et par klubber i Saudi Arabien, der viser interesse for ivorianeren.

En af spillerne, som har fået lov til at skifte fra United for enhver pris er Eric Bailly. Han kom til Manchester United i 2016 for en høj sum fra Villarreal. Forventningerne var høje og de blev ikke mindre af, at Bailly havde en lovende start.

Men skader, form og uønsket af flere managers gør, at der ikke er nogen mulighed for ivorianeren at få spilletid i United. Derfor er han heller ikke med på Uniteds sommerturné. United vil af med ham for enhver pris og det ser nu ud til at lykkes.

Bailly, der har spillet 113 kampe for United, rygtes af Fabrizio Romano og andre journalister til at være interessant for to-tre saudiske klubber. Mohammed Hamdi skriver også, at Al-Nassr, som lige har købt Alex Telles i United og købte Ronaldo i december, er en af klubberne, der er interesseret i midterforsvareren. Og Hamdi skriver samtidig, at Al-Nassr vil give 20 mio pund for ham hvilket svarer til omkring 172 millioner kroner.

Det ville være godt for Uniteds transfermuligheder denne sommer hvis United lykkes med at få så mange penge for Bailly, der sidst spillede for United 30. december 2021 i en 3-1-sejr over Burnley på Old Trafford.

Forrige artikel

Officielt: Telles tager afsked med Manchester United

Næste artikel

Metro: Udnytter option til at forlænge

ANNONCE