Metro: Udnytter option til at forlænge

En af spillerne, der har overrasket mest i tiden under manager Erik ten Hag i Manchester United er Aaron Wan-Bissaka. Han var ikke spået mange chancer under ten Hag og første kamp for Wan-Bissaka under den hollandske manager kom først i december. Men nu ser det ud til, at Wan-Bissaka er foran Diogo Dalot i køen.

Aaron Wan-Bissaka overhalede Diogo Dalot i konkurrencen om højre back-pladsen i løbet af sidste sæson. Efter en svær start hvor Wan-Bissaka både var skadet og fravalgt så udnyttede den forhenværende Crystal Palace-spiller muligheden da Diogo Dalot kom skadet tilbage fra VM. Og han har ikke set sig tilbage siden.

Spørgsmålet i de sidste måneder har dog været hvorvidt han skulle sælges fordi hans kontrakt har udløb i 2024. Der er flere, der mener, at englænderen med congolesiske rødder ikke har de rette egenskaber til at spille på et hold under ten Hag.

I hans kontrakt er der dog også en option på et år mere. Og ifølge Metro så vil United bruge den option da det vurderes, at der ikke er mulighed for at hente godt nok alternativ denne sommer.

Wan-Bissaka kom til United fra Crystal Palace i 2019 og har spillet 160 kampe for klubben hvor de 108 er spillet i Premier League.

Forrige artikel

Romano: Saudisk interesse for Bailly

Næste artikel

Skifter City ud med United

ANNONCE