Solskjær: Masser af respekt om Giggs

Ole Gunnar Solskjær er fuld af lovord om hans gamle holdkammerat, som i morgen får debut som manager for United.

Pt er norske Ole Gunnar Solskjær manager for Cardiff, som i øjeblikket kæmper hårdt for at få endnu en sæson i Premier League. Men Solskjær har aldrig lagt skjul på, at drømmen en dag er at blive manager i Manchester United.

Den stilling er pt besat af hans gamle holdkammerat Ryan Giggs, og Solskjær er da også fuld af roser om Giggs.

– Hele verden vil holde øje med Giggs og United i weekenden. Hvad United vælger at gøre på lang sigt er ikke til at vide, men Giggs har alle de kvaliteter der skal til for at blive en manager helt i toppen. Uden tvivl. Vi har taget trænerkurser sammen, og jeg har hele tiden sagt at han bliver en dygtig træner eller manager.

– Han vælger sine ord med omhu. Han siger måske ikke så meget, men når han snakker så lytter man virkelig efter. Man har enormt respekt for ham, sagde Ole Gunnar Solskjær på dagens pressemøde før Cardiff i weekenden møder Sunderland.

Solskjær har siden han tiltrådte i Cardiff haft et tæt samarbejde med hans tidligere arbejdsgiver i Manchester. Det er blandt andet blevet til et lån af WIlfried Zaha samt køb af Fabio da Silva. Og Solskjær har da også snakket med den nu fyrede David Moyes, og takket for samarbejdet.

– Det er altid trist at se managers miste arbejdet, og jeg har også allerede snakket med David. Jeg takkede ham for hjælpen med at vi fik Zaha og Fabio hertil, og jeg ønskede ham alt det bedste i fremtiden, udtaler den sympatiske nordmand.

Forrige artikel

Ancelotti og Mourinho takker nej

Næste artikel

U21: Klar til semifinalerne

ANNONCE