Solskjær: Pogba bliver ikke solgt i januar

Ole Gunnar Solskjær deltog i formiddags i pressemødet forud for opgøret mod Watford søndag eftermiddag. Han blev spurgt ind til transfervinduet, Paul Pogba og Erling Braut Haaland.

Transfervinduet er lige om hjørnet, og det er kun naturligt at fans og journalister begynder at tænke på mulighederne.

Men der er trods alt stadig tre kampe i ligaen inden vinduet åbner, den første af dem søndag kl. 15.00 mod Watford – bundproppen i Premier League.

Watford har spillet en enkelt kamp under deres nye manager Nigel Pearson. Det blev til et snævert nederlag imod Liverpool, men Watford så merre offensive og eventyrlystne ud i den kamp end de har gjort hele sæsonen.

Den taktiske dispostion til kampen kan altså blive interessant, da et hold i problemer i ligaen normalt ikke vil være blege for at pakke sig ned mod et Manchester United der ofte har svært ved at bryde dybtstående hold op.

Men det var journalisterne til dagens pressemøde ikke interesserede i. De spørgsmål der blev rettet mod Solskjær omhandlede alle på den ene aller den anden måde transfervinduet. Solskjær var som sædvanligt forsigtig med sine udmeldelser:

– Som manager håber man altid vi kan gøre noget [i januar, red.] men intet er sikkert. Det skal være den rette spiller, med den rette alder, som passer ind i klubben og for en god pris. Vi kigger altid efter muligheder i transfervinduet, men det betyder ikke at det bliver til noget.

Situationen omkring Paul Pogba har været heftigt diskuteret på det seneste. I sidste weekend sammenfaldt videoer af franskmanden der dansede til sin brors bryllup med Solskjærs kommentarer om at han var sygemeldt. På trods af disse gnidninger er Paul Pogba ifølge Solskjær stadig Unitedspiller i resten af sæsonen:

– Paul [Pogba, red.] bliver ikke solgt i januar, nej. Nemanja [Matic, red.] er kommet tilbage fra skade og Paul er på vej, så vi er ikke lige så tyndt besat som for en måned siden. Jeg kan ikke fortælle om vi køber en midtbanespiller, men vi ser stærkere ud nu uanset hvad. Da vi startede sæsonen var jeg tilfreds med midtbanen, og det er den midtbane jeg har igen nu.

Der har her til morgen været forlydender om at den norske angriber Erling Braut Haaland er med fly på vej mod Manchester. Solskjær påstår dog at han intet ved om dette:

– Jeg tror ærlig talt ikke han er på vej hertil [med fly fredag formiddag,red.]. Det har ikke noget med mig at gøre i hvert fald. Han er ikke på vej til Manchester fordi, jamen fordi jeg kender drengen og hans venner. De er på juleferie. Man kan ikke jo flyve nogle vegne fra Stavanger vel? Så man skal via en anden lufthavn. Uanset hvad, i ved at jeg ikke kan kommentere på andre klubbers spillere. Men det er bare en af de mange ting ved det her job, spekulationer hele tiden.

Om Ole Gunnar spiller for kameraet eller om taler sandt er for nu ikke til at vide. Men det vil snart røbe sig da transfervinduet nærmer sig i al hast.

 Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Haaland i fly på vej mod Manchester

Næste artikel

Optakt: Watford

ANNONCE