Talentfuld forsvarer ude med skade

Uniteds unge midterforsvarer Rhys Bennett skriver på sin Instagramprofil, at han har fået en lille skade efter kampen mod Leeds United. Den snart 20-årige spiller, der har sidde på Uniteds bænk et par gange, spillede i onsdags sin første kamp i et halvt år efter anden halvdel af sæsonen blev ødelagt af skader.

I de sidste år har Axel Tuanzebe og Teden Mengi været to store midterforsvarstalenter i Uniteds ungdomsakademi. Men Tuanzebe fik ikke sin kontrakt, der havde udløb i sidste måned, fornyet og Teden Mengi bliver ikke spået en fremtid hos United.

En spiller, der har overhalet begget to er den unge Rhys Bennett, der de sidste to sæsoner har udviklet sig meget i den positive retning. Det udløste blandt andet, at Bennett sad på bænken i kampene mod Burnley i EFL-Cup den 21. december og Nottingham Forest hjemme på Old Trafford i Premier League 27. december i sidste sæson.

Han spillede anden halvleg mod Leeds hvor han gjorde det rigtig godt mod blandt andet Patrick Bamford og Daniel James. Men efter kampen skrev han på sin Instragram-profil, at han nu havde en mindre skade. Den skulle dog ikke forhindre ham i at tage med på turen til USA hvis Erik ten Hag ønsker spilleren, der fik sin første kontrakt med United for et år siden.

Forrige artikel

Real Madrid-spiller rygtes til Old Trafford

Næste artikel

Mister anførerbindet

ANNONCE