U21: Hattrick af Keane sikrede sejren

Will Keane var manden bag Uniteds sejr i går mod Accrington Stanley, da han lavede hattrick for u21-holdet.

United gæstede i går Accrington Stanley i den første runde af årets Lancashire Senior Cup, og det startede alt andet end godt for Warren Joyce og de unge talenter. Efter tyve minutters spil, var United bagud med 2-0, og det lignede en hurtig exit.

Men så tog Keane over. For mens Roy Keane har fyldt meget i medierne de seneste dage, så var det en helt anden Keane, der i går stjal overskrifterne i fodboldens verden. Nemlig Will Keane, som ikke er i familie med Roy. Den unge angriber nettede tre gange for United, og var dermed afgørende i det flotte comeback.

James Weir formåede også at komme på scoringstavlen for United, i en kamp hvor også James Wilson og Tyler Blackett fik spilletid. Desuden var der gensyn med Reece James, der var tilbage fra skade, ligesom også unge spillere som Love, Grimshaw og Fletcher var tilbage efter længere tid på sidelinjen.

Med det fornemme comeback, er United videre i årets udgave af Lancashire Senior Cup, hvor Blackburn Rovers nu venter i kvartfinalen.

United u21: Ben Amos; Saidy Janko, Marnick Vermijl, Tyler Blackett, Reece James (81′ Liam Grimshaw); Andreas Pereira, Tom Thorpe, James Weir, Sean Goss; James Wilson (62′ Donald Love), Will Keane (86′ Ashley Fletcher).

Ubenyttede reserver: Kieran O’Hara, Matthew Willock.
 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Blackett beundrer Di Maria

Næste artikel

Falcao: Skaden har påvirket mig

ANNONCE