U21: Remis mod Wolverhamptons ti

United havde flere førsteholdsspillere med fra start, men kunne alligevel ikke overvinde Wolverhampton, som spillede med ti mand det meste af kampen.

Uniteds førstehold løb i går tør for kræfter i FA Cup-opgøret mod Chelsea, og det ser ud til, at Alex Ferguson vil foretage nogle udskiftninger til næste kamp. Manageren var således til stede til aftenens u21-kamp, hvor både Anderson, Alexander Büttner og Chris Smalling var med fra start.

Smalling kom i fokus efter ti minutter, da gæsternes Zeli Ismail kastede sig ind i en hensynsløs tackling på forsvarsspilleren. Ismail modtog direkte rødt for sin forseelse. Smalling fik behandling på sidelinjen og var heldigvis i stand til at fortsætte kampen.

På trods af at være en mand i undertal, bed ”Ulvene” godt fra sig og holdt Sam Johnstone varm. Først efter 25 minutter kom United frem til en god mulighed, men Nick Powell kunne ikke holde sit skud inden for målrammen efter et oplæg af Büttner.

I første halvlegs overtid kom også Anderson frem til en stor chance. Powell og Jesse Lingard var mændene bag oplægget, men Andersons afslutning efterlod meget tilbage at ønske.

Wolverhampton var gode til at forsvare sig kampen igennem, og de holdt United fra store chancer det meste af anden halvleg. Lingard og Larnell Cole havde begge sporadiske forsøg, men var ikke i nærheden af at score.

Med 15 minutter tilbage var udeholdet endda tæt på selv at score, men en vital berøring af Smalling berøvede dem chancen for at sikre sejren.

Cole fik chancen for at afgøre sagerne med seks resterende minutter, men kantspilleren forspildte muligheden på det skammeligste ved at sparke ved siden af mål.

Det endte, som det startede, hvilket må siges at være en skuffelse, omstændighederne taget i betragtning. På den positive side var dette Uniteds fjerde kamp i streg uden at lukke mål ind.

 

Manchester United 0-0 Wolverhampton Wanderers

 

Udvisninger

10’ Zeli Ismail

 

Opstilling

Sam Johnstone

Marnick Vermijl – Chris Smalling – Tom Thorpe – Alexander Büttner

Larnell Cole – Frédéric Veseli – Anderson – Jesse Lingard

Adnan Januzaj

Nick Powell

 

Bænk

Pierluigi Gollini, Sean McGinty, Tyler Blackett, Charni Ekangamene, Tom Lawrence

 

Udskiftninger

60’ Ud: Adnan Januzaj – Ind: Tom Lawrence

Forrige artikel

Reading lufter ud på managerposten

Næste artikel

Nani: Fergies rotation gør det svært

ANNONCE