U21: Uafgjort i Norwich

Jesse Lingard fik comeback for United i gårsdagens u21-opgør mod Norwich.

Uniteds u21-hold spillede i går aftes på Carrow Road mod Norwich, i en kamp hvor United havde flere profiler tilbage. Nick Powell var tilbage i startopstillingen, efter hans udlån til Leicester blev afsluttet, ligesom Jesse Lingard startede igen efter hans lange skadespause.

Knap 10.000 tilskuere var på plads til kampen, som hjemmeholdet startede bedst. Uniteds forsvar haltede lidt og der gik lidt tid inden den centrale midtbane fik sat sig på tingene. Savnet af den normale duo i form af Ben Pearson og Joe Rothwell var tydeligt i starten.

Efter cirka 25 minutters spil kom Norwich foran, da der manglede kommunikation og opdækning i feltet, hvorefter hjemmeholdets Gafaiti let kunne sende bolden i nettet.

I anden halvleg kom United mere ind i kampen og styrede begivenhederne. Efter små ti minutter inde i anden halvleg kom udligningen så, da Joshua Harrop sendte bolden i nettet via stolpen. Et fremragende langskud af Harrop, der kampen igennem arbejdede hårdt på midtbanen.

Ingen af holdene var for alvor tæt på at få prikket bolden i nettet igen, og dermed endte kampen 1-1. United er dermed fortsat med helt fremme i u21-ligaen.

United: Ben Amos; Liam Grimshaw, Donald Love, Marnick Vermijl; Saidy Janko, Andreas Pereira (67′ Callum Evans), Nick Powell, Joshua Harrop, James Weir, Jesse Lingard (79′ Ashley Fletcher); Will Keane.

Reserver: Kieran O’Hara, Matthew Willock.

Selvsikker LVG: De Gea underskriver ny kontrakt