Van Gaal forsvarer sine udskiftninger

Angel Di Maria og Luke Shaw mangler begge kampform, hvilket var grunden til, at de blev skiftet ud i dagens nederlag mod Southampton.

Flere fans og eksperter har kritiseret Louis van Gaal få hans taktiske dispositioner i 1-0-nederlaget til Southampton. Robin van Persie, Luke Shaw og Angel Di Maria blev erstattet undervejs i kampen med henholdsvis Ander Herrera, Tyler Blackett og Marouane Fellaini, og det fremmede ikke Uniteds spil.

Efter kampen forklarede Louis van Gaals sine udskiftninger:

– Shaw og Di Maria var ikke skadede, men de mangler kampform. Spillere som vender tilbage fra skader manlger selvfølgelig kampform. Det er ikke så simpelt at spille i Premier League, så jeg bliver nødt til at tilpasse mig omstændighederne, udtalte van Gaal ifølge manutd.com.

Falcao vraget

Manchester Uniteds colombianske islæt, Radamal Falcao, måtte man kigge langt efter i kampen. Angriberen var hverken med på banen eller bænken, og det var ikke fordi, han var skadet.

– Vi har en masse spillere, som kommer tilbage fra skader, og han har spillet de seneste tre kampe i streg. I dag var han uden for truppen, men det er bare øjebliksbilledet. Næste uge er der et nyt billede, sagde Uniteds hollandske manager.

Louis van Gaal forsøgte i slutminutterne at kaste hovedstødsstærke Marouane Fellaini op på toppen, men formåede ikke at kreere nævneværdige chancer. Efter kampen stod United noteret for nul skud på mål.

“Vi var bedst”

Til trods for de manglende skud på mål, følte Louis van Gaal alligevel at United havde været bedst, og burde have vundet kampen:

– Vi skabte ikke mange chancer, selvom vi dominerede kampen. Vi holdte dem fra chancer, og til sidst skabte vi noget. Vi spillede med hjerterne i dag, men det var ikke nok.

Manchester Uniteds næste kamp er mod Queens Park Rangers.

Forrige artikel

Koeman havde forberedt sig på tremandsforsvaret

Næste artikel

Saints-helt tror på ChL

ANNONCE