– Deres mål var ikke en rigtig chance

Manageren mener, West Bromwich var en smule heldige med målet. Samtidigt mener han, kommunikation er vejen frem.

Det burde aldrig have været et mål, for det var ikke engang en rigtig chance. Manageren var meget overrasket over målet, men kalder det også for charmen ved fodbold, at sådan noget kan ske.

– Det var aldrig en chance. Det var et afrettet frispark, og vi var meget uheldige med alle de chancer, vi skabte. Det er helt utroligt, men det er også lidt charmen ved fodbold, siger LVG til MUTV.

Manageren siger, at Van Persies straffespark var veludført, men at redningen var rigtig god. 

– Normalt sparker Robin nogle gode straffespark, men det her var godt reddet af målmanden. Det bliver vi nødt til at give ham credit for. Det var vores største chance, da der hele tiden var en masse foran deres mål. 

Det handler om kommunikation

For at holdet skal komme tilbage på sporet, skal de blive bedre til at kommunikere inde på banen. Det mener Louis van Gaal, er helt afgørende for resten af sæsonen. 

– Vi skal blive bedre til at kommunikere. De er lige nu meget skuffede, men det er jeg også. Vi skal hjem og evaluere det her, og så skal vi se, hvor vi kan forbedre os. Vi har jo vist, vi kan spille fodbold, men i dag var vi uheldige. 

Forrige artikel

Mata: Vi skal lære af det her

Næste artikel

Young: Vi har klassen til at komme igen

ANNONCE