Januzaj ser frem til pre-season kampene

Adnan Januzaj glæder sig til at prøve kræfter med nogle af de bedste klubber i Europa under sommerens pre-season i USA.

Belgiske Adnan Januzaj havde sidste sæson svært ved at følge op på hans forrygende debutsæson i United. Men han satser på at vende stærkt tilbage i den kommende sæson, og det skal en god pre-season blandt andet hjælpe med.

I år drager United atter til USA på pre-season, og her venter kampe mod blandt andet Barcelona og Paris SG, to opgør som Januzaj ser frem til.

– Jeg tror kampen mod Barcelona bliver en god udfordring, da det jo er et fantastisk hold. Alle kender Barcelona, og alle kender United, så det bliver en stor kamp. De har fremragende spillere og spiller noget fantastisk fodbold, så vi ser frem til at få den erfaring med os.

– Det bliver også godt at få testet os af mod Paris SG, der også er en god klub med en række dygtige spillere. Jeg ser frem til at møde hold som dem, og det er heller ikke mange forsvarsspillere der er vilde med at stå overfor Zlatan Ibrahimovic, siger Januzaj til manutd.com.

United åbner med en kamp mod San Jose Earthquakes den 21.juli, og selv om det ikke lyder helt så spændende og attraktivt som at møde de regerende vindere af Champions League, så har 20-årige Januzaj stor respekt for fodboldens udvikling i USA i øjeblikket.

– Det er godt at se hvordan “soccer” som de siger herovre vokser. Det er godt, og mange store stjerner spiller i USA, så det bliver ingen let kamp. Jeg kan også huske da vi for et par år siden spillede i Australien, Thailand og Japan mod lokale hold, og det det altså nogle hårde kampe. Det er aldrig nemt mod sådanne hold, siger Adnan Januzaj.

Forrige artikel

RvP: EM afgør min fremtid

Næste artikel

Neville træner i Valencia?

ANNONCE