United i overbevisende sejr over Swansea

Et veloplagt United-mandskab havde ingen problemer med at tage tre point med hjem fra Wales.

United kunne med en sejr over Swansea få lukket lidt af hullet til holdene i toppen af tabellen, idet både Manchester City, Tottenham og Arsenal kun fik et point i 11. runde af Premier League.

Swansea befinder sig på 19. pladsen i ligaen og står kun noteret for en sejr indtil videre.

I kampens indledning var det heller ikke svært at se, hvorfor waliserne indtil videre kun er lykkes med at skrabe fem point sammen i de første 10 kampe.

Da lagde fra land med en særdeles defensiv tilgang, hvor de overlod initiativet til United og stod meget dybt på egen banehalvdel.

Det blev straffet af Paul Pogba efter et kvarters spilletid. Bolden landede efter en forsvarsclearing lidt uden for feltet, og her dukkede franskmanden op og halvflugtede bolden op i det lange hjørne.

Fremragende mål af Pogba, og 1-0 til United.

Der stod United på det hele, og en velspillende Zlatan Ibrahimovic fik efter 22 minutter endt sin måltørke. Wayne Rooney lagde en flad bold skråt tilbage i feltet til Zlatan, der rundede en mand og sendte bolden i kassen.

2-0 til United. 43 afslutninger (!) skulle der gå, før svenskeren kom igang med målscoringen igen. Det var i øvrigt mål nr. 25.000 i Premier League.

Der var kun et hold på banen, og Zlatan bragte United yderligere foran efter 34 minutter. Rooney spillede igen bolden til Zlatan, der løb mod Swansea-forsvaret.

Han fik lidt heldigt bolden med, og kunne alene igennem uden problemer sende bolden forbi Fabianski i målet.

3-0 og en fremragende halvleg for et veloplagt, velspillende United-mandskab. Swansea, derimod, havde en del at snakke om i pausen.

Anden halvleg på cruise control

Anden halvleg var en gentagelse af de første 45 minutter. United var i total kontrol.

Som halvlegen skred frem, skruede United lidt ned for tempoet, og Swansea kom bedre med.

Et frispark blev servet ind i feltet, og her kunne en helt udækket van der Hoorn uden problemer heade bolden ind bag en prisgivet David de Gea. 3-1 med 20 minutter igen efter svagt arbejde i United-defensiven, der ikke har virket helt dirkefri på det seneste.

Mod kampens slutning burde hjemmeholdets Barrow burde have fået mere ud af et indlæg. De Gea var dog vågen og kom ned til bolden i tide.

Swansea fandt dog aldrig helt nøglen til at få åbnet kampen op på ny, og der blev ikke scoret yderligere.

Kampen ender 3-1, og José Mourinho, der så kampen fra tribunen grundet karantæne, kan være ganske fint tilfreds med, hvad han så sit hold præstere specielt i første halvleg. Med sejren hopper United op på sjettepladsen i Premier League.

Næste kamp er på den anden side af landskampspausen, hvor Arsenal gæster Old Trafford d. 19 november. En kamp Zlatan Ibrahimovic må se fra tribunen, idet han fik endnu et gult kort i dagens kamp, og derfor må sidde over med karantæne.