Express: Vil sælge Nice

Nu har sagen med, at Glazers vil sælge United varet i syv måneder. Ifølge flere rygter kan vi forvente at finde ud af hvad der vil ske i den nærmeste fremtid. En af dem, der er med i kampen om United er Sir Jim Ratcliffe og Ineos, som ejer den franske klub OGC Nice.

Sir Jim Ratcliffe og Ineos ejer den franske klub OGC Nice og den schweitziske klub Lausanne. Kigger man på resultaterne i disse to klubber under Sir Jim Ratcliffes ejerskab kan man ikke ligefrem sige, at det går strålende.

Sir Jim har gode forhåbninger om, at det skal lykkes ham at blive Manchester Uniteds nye ejer. Uniteds fanbase er delt i to når det kommer til de nye ejere. Nogle vil have Sir Jim og andre vil have den qatarske sheikh Jassim Al-Thani.

Kritikerne af Sir Jim viser tit på, at det går ikke så godt for Nice. Nu vil det engelske medie The Express være med på, at Sir Jim Ratcliffe og Ineos vil sælge den franske klub hvis det skulle lykkes dem at købe United. Sir Jim og Ineos købte Nice i juli 2019.

I 2019/20 blev Nice nr. 5 i Ligue 1, i 2020/21 blev de nr. 9, 21/22 blev de nr. 5 og tabte den franske pokalfinale og i denne sæson blev de nr. 9 og blev slået ud i kvartfinalen i Europa Conference League.

1 kommentar
  1. Kritikere ser jo kun på det negative… hvis alt var så sort og hvidt, så var der jo mange spillere og trænere, som aldrig kom videre end den første klub de var i…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Casemiro kåret til Månedens Spiller

Næste artikel

BLOG: Farvel eller spændende fremtid?

ANNONCE