Karakterbogen: Fødselsdagsscoring i sikker sejr

Manchester United vandt dagens Premier League-kamp mod West Ham med 3-0. Rasmus Højlund fejrede sin 21 års fødselsdag med en scoring til 1-0 inden Garnacho nettede to gange. Her er karaktererne.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Onana – 7

Står en god kamp hvor der ikke var nogen fejl. Laver en fremragende redning i starten, men resten af det han gjorde gjorde han så nemt som det kunne gøres.

Dalot – 8

Dalot bliver aldrig min kop the, men i dag spiller han upåklageligt. Han tabte en duel med Kudus meget let, men spillede ellers en rigtig god kamp og er med til at holde målet rent med en blokering i sidste øjeblik. Og så har han trods alt en rigtig god indstilling.

Maguire – 7

Spiller en fremragende 1. halvleg, men efter pausen falder han lidt i niveau og laver et par fejl, der kunne have kostet mål, men hvor han bliver reddet af dårlige angribere i West Ham.

Martinez (ud 71) – 8

Den argentinske slagter har en utrolig vigtig rolle på holdet og det så vi igen i dag. Og desuden holder han også et ret højt niveau og det er ikke til at se, at han for kort tid siden er kommet tilbage efter en lang skade.

Shaw (ud 88) – 8

Havde god kontrol på Kudus og fungerer generelt meget godt med Martinez ved sin side.

Casemiro – 9 (MOM)

Casemiro skal bruge lidt kamp for at komme i topform og det ser ud til at være tæt på. Spiller en blændende kamp og det fungerer meget godt når han har Mainoo ved sin side og Martinez bag sig.

Mainoo (ud 64) – 6

Måske lidt hårdt, men han spiller som jeg ser det ikke nogen specielt god kamp og det er først efter han bliver taget ud, at han United fuldstændig tager kontrol. Men spiller heller ikke en dårlig kamp.

Fernandes – 8

Jeg hører til den gruppe som virkelig godt kan lide vores portugisiske kaptajn. Og i dag synes jeg han spiller rigtig godt. Specielt de lange tværafleveringer ligger godt i dag. Har også et skud, som var tæt på at gå ind.

Garnacho – 7

Det er nok mange, der synes jeg er hård ved Garnacho, og det er jeg muligvis også. Men selvom han scorer to mål i dag synes jeg ikke, at han spiller nogen god kamp.

Rashford – 5

Var for mig den klart dårligste United-spiller i dag. Har et par skudmuligheder i dag, som han ikke afvikler godt nok. Viser god attitude og virker mere glad og det er også godt at se.

Højlund (ud 88) – 8

Scorede sit 10. sæsonmål på sin 21 års fødselsdag. Målene har ikke været så voldsomt mange, men han har leveret en rigtig god indsats i nærmest alle kampe og det var det samme i dag.

McTominay (ind 64) – 7

Får et assist ved målet til 3-0 og har også en afslutning til sidst, der var tæt på at gå i mål. Leverer udover det alt det han skal.

Varane (ind 71) – UB

Antony (ind 88) -UB

Lindeløf (ind 88) – UB

Ten Hag – 7

Resultaterne er bedre nu hvor flere og flere spillere er klare til at spille. Derfor ser vi godt spil i dag, men kunne godt tænkt mig at se flere udskiftninger lidt før og måske mere til unge spillere end de mere rutinerede, som der ikke er så megen fremtid.

1 kommentar
 1. Wtf…?

  Hvordan kan Casemiro få 9 og MOM..?

  Se lige på præmissen for et 9 tal..🤔

  Nå man score to kasser i en 3-0 sejr er man MOM medmindre en anden spiller har brændt banen af med assist og en virkelig iøjnefaldende præstation, ikke dermed sagt at Casemiro ikke spillede en rigtigt fornuftig kamp idag, det gjorde han da bestemt.

  Syntes faktisk Licha var en my bedre og mere afgørende i sine indgreb end Casemiro.

  Højlund igen på pletten med en meget vigtig scoring som næsten var et solomål, uagtet at Casemiro får asissten og Højlund havde tredje sidste fod på Garnachos andet mål.

  Men Garnacho er min MOM.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: United knuste West Ham

Næste artikel

Video: Se højdepunkterne fra opgøret mod West Ham

ANNONCE