Manchester United og Arsenal spiller på MetLife Stadium I New Jersey

Optakt: Første sommerkamp

Manchester United startede træningen op til den kommende sæson i sidste uge. Og i morgen spiller United sommerens første træningskamp. Den er mod Leeds United og bliver spillet i Oslo.

Nu starter vi igen med kampprogrammet. Manchester United har otte kampe på programmet i opstarten til den kommende sæson. Første kamp bliver spillet i morgen. Og det er det opgør, der bliver kaldt “The Rose Derby” i England, fordi United møder ingen mindre end Leeds United. Og det interessante er, at kampen bliver spillet i den norske hovedstad, Oslo.

Hvis nogen forventer at komme til at se alle stjernerne så bliver man dog skuffet. Raphael Varane, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Fred, Mason Mount, Jadon Sancho og Amad Diallo er de største stjerner, der er med i truppen, der er taget til Norge.

Det er også forventet, at United kommer til at spille med to forskellige hold i hver halvleg. Dog kan der også være, at de sidste udskiftninger kommer til at ske i løbet af anden halvleg. Et er dog sikkert og det er, at man skal huske ikke at lægge for megen vægt på præstationerne i en kamp som denne.

Erik ten Hag kommer til at forsøge nogle taktiske dispositioner og også at kigge lidt ekstra på nogle enkelte spillere. Vi kan nok også forvente, at Isak Hansen-Aarøen kommer i kamp da kampen spilles i hans hjemland.

Normalt gætter vi på opstillinger og resultat i Uniteds kampe, men lige præcis denne er meget svær at komme med kvalificerede gæt. Leeds kommer nemlig heller ikke i stærkeste opstilling.

Vores bud på Uniteds opstilling i første halvleg:

Heaton – Wan-Bissaka, Fish, Martinez, Fernandez – Mount, Savage – Shoretire, Mainoo, Amad – Hugill

Og i anden halvleg:

Kovar – Jurado, Varane, Bennett, Williams – Fred, Mejbri – Emeran, Hansen-Aarøen, Sancho – Forson

Forrige artikel

Interesse for utilfreds spiller

Næste artikel

Sky Sports: United kigger på marokkaner

ANNONCE