LVG om kampen og Valdes

Louis van Gaal vurderer kampen. Han har også et par kommentarer til Victor Valdes.

Manageren mener, holdet havde mere end svært ved at finde det rigtige niveau i kampen, men indrømmer også, at den intensitet Hull gik ind til kampen med, gjorde det yderst svært for Manchester United. 

– Det var en speciel atmosfære. Jeg har aldrig set fans, der er så nedrykningstruede, give en så fantastisk opbakning til et hold. De gik ind til kampen med en positiv indstilling og det gjorde det meget svært for os, siger LVG til MUTV.

– De kæmpede virkelig for hver en meter, mens vi kæmpede for at slutte sæsonen godt af. De gjorde det svært for os, men vi fik heldigvis en clean sheet med derfra. Når alt kommer til alt, så var kampen ikke af afgørende karakter, da Newcastle jo afgjorde det til deres fordel. 

Ris og ros til Valdes

Louis van Gaal blev spurgt ind til, om han med sit store kendskab til Victor Valdes var overrasket over de fantasiske redninger, spanieren præsterede i løbet af kampen. Hertil svarer manageren følgende. 

– Nej, han er meget hurtig og eksplosiv. Han er rigtig god på stregen, så denne kamp var som skabt til ham, siger han smilende. 

– Når det er sagt, så missede han altså en bold i første halveg, hvor den gik i mål. Han skal være lykkelig for at målet blev anulleret efterfølgende. 

Det var nogle fantastiske redninger Victor Valdes præsterede i løbet af kampen. Her fik han vist den fantastiske reaktionsevne, som han altid har været kendt for. 

Forrige artikel

Smalling takker fansene

Næste artikel

- Vi har smidt alt for mange point

ANNONCE