LVG: Vi skaber ikke nok

Louis van Gaal havde håbet på fuld gevinst efter pointdelingen i Champions League.

Det blev til et point på King Power Stadium mod et velorganiseret hjemmehold. På forhånd havde man lidt på fornemmelsen, at United ville få svært ved at få fuld gevinst, og det blev da desværre også virkelighed i selve kampen. 

Godt nok sad United på spillet, men det skete igen uden at komme frem til særlig mange muligheder undervejs. Hver gang kontramaskinen havde muligheden for at komme op i gear trådte spillerne på bolden og spillede den tilbage i forsvaret igen. 

Manageren havde håbet på fuld gevinst efter et skuffende resultat i Champions League mod PSV, men sådan skulle det desværre ikke gå.

– Efter et skuffende resultat mod PSV, så dominerede vi kampen fuldstændig i dag. Jeg synes dog, vi skal vinde sådan nogle kampe her, hvis vi vil være mestre. Vi kunne have vundet i dag, men jeg er også stolt af at holdet kan spille så dominerende, sagde LVG i følge Sky Sports.

– Vi skal helt klart forbedre spilet i tredje og fjerdefasen, fordi der skaber vi ikke nok. 

I næste weekend gæder det hjemmekampen mod West Ham, hvor der meget gerne skal en sejr i hus, hvis United skal holde trit i toppen. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Ranieri: Stolt af drengene

Næste artikel

U18: Blackburn snuppede en ufortjent sejr

ANNONCE