Rygte: United og Chelsea slås om Varane

Raphael Varane spiller ikke så meget for Real Madrid, og kobles nu sammen med et skifte til Manchester United.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at United i efteråret har været hårdt ramt i det centrale forsvar. Mange anser det derfor som overvejende sandsynligt, at Louis van Gaal vil investere på netop denne position.

Et af de navne der kædes sammen med et skifte til Old Trafford er franskmanden Raphael Varane. Den 21-årige franskmand skiftede i 2011 til Real Madrid fra franske Lens, og allerede dengang var United en seriøs bejler.

Men den franske midterforsvarer har folk som Pepe og Sergio Ramos foran sig i køen til spilletid på Bernabeu, og det er begyndt at frustrere stortalentet, der regnes for et af Europas største forsvarstalenter.

Varane har fornylig udtalt, at han føler han spiller mere på det franske landshold end for Real Madrid. Noget der har vakt interesse hos Louis van Gaal, og hos Varanes tidligere chef Jose Mourinho, der nu er i Chelsea.

Selv om han tidligere på året skrev under på en ny aftale med de regerende Champions League-vindere til 2020, så mener flere medier i Spanien og England at vide, at Chelsea og United jagter Varane. En pris på lidt over 30 millioner pund nævnes i blandt andet Daily Star.

Forrige artikel

- Van Gaal skal nok levere varen

Næste artikel

Avis: Shaw ude til 2015

ANNONCE