Smalling: Vigtig kamp mod Newcastle

Hvis United vinder over Newcastle, vil det være et stort boost frem mod årets sidste kampe, mener Chris Smalling.

Med en sejr på 2-0 over Sunderland i weekenden kom United tilbage på vinderkurs i Premier League. Der er derfor mere tro på tingene, når United rejser afsted til den vigtige og svære udekamp mod Newcastle.

Ikke overraskende er en sejr det eneste der tæller for spillerne. Chris Smalling understreger, hvor vigtigt det er for holdet at vinde kampen, og hvorfor det kan være afgørende for resten af sæsonen.

– Vi SKAL have den sejr. Seks point indenfor et par dage vil give et uvurderligt boost frem mod slutningen af sæsonen. Vi ved, vi står overfor en afgørende periode det næste stykke tid, siger Smalling til MUTV.

Som vi så i kampen mod Sunderland, er der nogle hold der har luret svaghederne i defensiven hos United. De stiller meget defensivt op, og så regner de med, at det er muligt at fange United i omstillingsspillet.

Smalling er klar over denne trussel, og han er sammen med resten af holdet meget opmærksom på dette aspekt efter de seneste kampe.

– Vi skal bare blive ved med at spille bolden rundt. Når vi spiller fra side til side, vil der komme en åbning i modstanderens forsvar på et tidspunkt. Det gør dog også os midterforsvarer meget udsatte, og manageren har været meget opmærksom på det.

Forrige artikel

Valencia CF klar til at nappe Falcao

Næste artikel

Kun van Persie er ude

ANNONCE