Silly season er over os

Godt nok er sæsonen slut, og dermed skal man ikke sidde med hjertet oppe i halsen, for at se om United scorer sejrsmålet til sidst og om rivalerne smider vitale point i mesterskabskampen.

Men selv om der ikke længere spilles bold på græstæpperne rundt om i England, så er der stadig god grund til at være helt oppe på stikkerne, og følge med i det hele.

For nu går vi ind i en helt anden sæson. Nemlig den vi kender som ”Silly season”. Der hvor der kommer et hav af rygter om tilgang af nye spændende spillere, og afgang af nogle af de store stjerner.

Vi kender det alle. Man læser overskriften ”Hazard klar for United”, og man jubler lidt indeni. ”Yes, så ser det godt ud frem mod næste sæson”, siger man til sig selv.

Blot for at blive dybt skuffet få minutter efter, når man erfarer at der ikke er meget hold i historien, men at det blot var en omgang løse rygter. Så hurtigt kan det gå, ens humør svinger fra top til bund på baggrund af twitter-rygter eller avis-sladder.

Præcis som det skete i går, da man kunne læse overskriften her på siden, der sendte Hazard endeligt til United. Glæden var stor, man besejrede rige City og Chelsea i kampen om en af Europas mest eftertragtede unge spillere. Og så nej, kort efter blev det trukket lidt tilbage, der var ikke noget endeligt på plads endnu.

Aviserne skal sælge, og hvad sælger bedre, end at have en sensations-historie hver dag. Fansene elsker disse rygter, og lever i håbet om at netop deres klub slår til og scorer de største stjerner i transfervinduet. Mens konkurrenterne helst ikke skulle løbe med de store navne.

Men man kan da godt undre sig over, at der samme dag er flere modstridende historie i aviserne. Den ene skriver at det er detaljer der skiller en spiller fra United, mens en anden avis skriver spilleren er tæt på Chelsea. Det kan være enormt forvirrende for os som fans.

Det kan være hårdt for os fans, der brændende ønsker nye gode spillere til United, at der ikke sker noget. I hvert fald ikke officielt. For det er jo ikke til at finde hoved og hale i de mange rygter.

Der bliver hele tiden skrevet om nye navne, og selv om man godt inderst inde ved, at der jo ikke kommer 20-25 nye spillere til, kan man ikke undgå at blive begejstret hver gang et nyt spændende navn kobles til United.

Intet er vel bekræftet før der kommer noget officielt ud fra Uniteds side, et billede med en ny spiller og Ferguson eller Gill på Old Trafford, billede af underskriften eller lignende. Og dog, hvem husker ikke John Obi Mikel sagaen. Vi må tilsyneladende indstille os på, det er medierne, agenterne og spillerne som styrer dagens transfermarked.

Man må bare forholde sig til, at det er en fast del af hverdagen de næste par måneder. Det er vel en del af charmen ved disse transfervinduer. Den der blanding af begejstring og skuffelse. God silly season til alle Jer derude.

Forrige artikel

Fire United-drenge på U19-landsholdet

Næste artikel

Skadesplaget Cleverley ser fremad

ANNONCE