Velkommen til helvede!

Jeg kan lige så godt sige det som det er: Hvis dettte er helvede, så er helvede bestemt ikke et dårligt sted.

Jeg ankom til Istanbul søndag morgen. Med flyafgang klokken 1 om natten fik jeg nærmest ingen søvn ombord på flyet og ved ankomst til hotellet klokken 6 var det til beskeden om, at de ingen værelser havde ledige før senere på dagen.

Så efter flere koppper kaffe og lidt sightseeing i Istanbul var det en velfortjent middagslur jeg tog mig senere på eftermiddagen. 

Indtil videre har stemningen i Istanbul ikke været påvirket af Manchester Uniteds besøg. Tværtimod har jeg kun været imponeret af byen med 20 grader om dagen og en konstant duft af god mad. 

Holdet ankom mandag aften, hvilket ellers er en strategi de er gået væk fra.

UEFAs regler siger at holdet skal befinde sig i byen i 24 timer. Tidligere gjorde det at holdet ankom dagen før kampen, men i denne sæson har Sir Alex Ferguson skiftet taktik. I både Braga og Cluj ankom holdet på kampdagen efter morgentræning på Carrington. Istedet har holdet så overnattet i byen efter kampen, hvilket har givet spillerne og ikke mindst deres familie derhjemme en god nats søvn uden forstyrrelser.

Manchester Uniteds fans derimod startede allerede med at ankomme lørdag. Specielt på kampdagen rejser mange dog ind på en såkaldt dagstur, hvor de flyver ud tidligt om morgenen og umiddelbart efter kampen retunerer på et charteret fly.

Normalt kan man let finde andre United-fans aftenen før kampen. Men i Istanbul har der ligget en frygt for at gøre sig bemærket. Der er kun solgt 850 billetter til Uniteds fans, så det er tydeligt at historien for engelske hold i Istanbul skræmmer.

Men i aften forventer jeg et show uden lige. Galatasaray-fans har brugt over 3 måneder på at forberede deres tifo og de har lovet at alle fire tribuner bliver aktiveret i det de kalder et 3D-show. Det bliver deres første store Champions League-kamp på deres nye stadion, som de kun har brugt i et års tid.

Forrige artikel

Video: United snød tyrkiske fans

Næste artikel

Overblik over de udlånte

ANNONCE