Erik ten Hag: Bruno var fantastisk

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, er virkelig glad for Bruno Fernandes. Det afslørede hollænderen efter dagens kamp hvor Fernandes blev matchwinner.

Manchester United spillede endnu engang en god første halvleg og en mindre god anden halvleg. Og endnu engang kunne United have avgjort kampen i første halvleg, men historien om de brændte målchancer gentog sig igen.

Efter kampen udtalte ten Hag sig om kampen:

– Vi fik en god start på kampen, vi tog kontrol over kampen, vi tog gode valg med bolden, vi jagtede bagrummet og fik målet vi ønskede os mod slutningen af halvlegen. Efter pausen havde vi lidt mindre bold, men vi var fortsat offensive og vidste hvad vi skulle gøre.

Også blev ten Hag spurgt om sin holdning til målscorer Bruno Fernandes:

–  Ja, han var fantastisk og du bliver præmieret med scoringer når du går efter returbolde. Angribere scorer gerne tre-fire mål hver sæson på returbolde. Jeg synes det var et godt løb af Rashford først og en god afslutning, så var det fint at se at Bruno scorede på returen. Bruno er en som altid er klar og altid vil spille. Han er vigtig i træningen, og jeg må sige det samme om Harry Maguire som ikke var 100 prosent klar, men som kommer ind og gør en god indsats de sidste ti minutter.

Forrige artikel

Bruno Fernandes: Vigtigt at vinde

Næste artikel

Avis: Ratcliffe vil have øjeblikkelig styring over transfers

ANNONCE