Casemiro skadet igen

En af de mest udskældte spillere på denne sæsons Manchester United-hold er Casemiro. Han har haft en elendig sæsonstart og efter han blev skadet i tjeneste for Brasilien fik han også en skade i comebackkampen i aftes mod Newcastle.

Erik ten Hag, manager, bekræftede på pressemødet efter fadæsen mod Newcastle i aftes, at Casemiro blev taget ud i pausen fordi han fik en skade lige før pausen.

Den rutinerede brasilianer har haft en elendig sæsonstart og senest han var i Sydamerika til landsholdstjeneste blev han skadet. Derfor var han ikke med mod Sheffield United og den skuffende kamp mod den larmende lillebror, Manchester City. Hans comeback kom så i aftes i blamagen mod Newcastle på Old Trafford, som Newcastle vandt med 3-0.

Han startede kampen som anfører, men blev taget ud i pausen. Og til pressemødet efter kampen bekræftede ten Hag, at han blev taget ud på grund af skade. Ten Hag sagde, at de måtte lige vente 24 timer til de kunne sig mere om Casemiro er med i weekenden eller ej, men ifølge manageren så er det ikke forventet, at Casemiro er med på lørdag hvor United møder Fulham i den tidlige kamp i Premier League.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Vi beklager over for vores fans

Næste artikel

Statistik: United overpræsterer

ANNONCE