Chelsea-kampen: Hvad lærte vi?

Efter, at Manchester United i går sikrede sig en plads i gruppespillet i næste sæsons Champions League med en 4-1-sejr over kriseramte Chelsea. I denne artikel kigger vi på tre ting, som vi lærte af kampen.

1. Det er umådelig vigtigt at købe en verdensklasse angriber

Lidt kontroversielt måske ovenpå et mål scoret af Uniteds angriber. Men igen i går så vi et United-hold uden en angriber, der er god nok. Og tiden er løbet fra Anthony Martial. United er simpelthen nødt til at købe en angriber, der nærmest kan garantere omkring 20 mål og opefter i Premier League hver sæson.

 

2. Casemiro er limen på holdet

Jeg ved ikke hvad andre tænkte da United sidste sommer købte Casemiro fra Real Madrid for rigtig mange penge. Men jeg var jublende lykkelig fordi jeg allerede der så ham som verdens bedste defensive midtbanespiller. Og det spil han har vist i denne sæson hvor han har været målfarlig og generelt ret angrebsivrig passer ham godt. Og vi så ham både stoppe Chelsea-angreb og starte United-angreb. For mig årets køb i Premier League.

 

3. Harry Maguire er færdig i klubben

Ikke ligefrem noget nyt. Men de flotte præstationer på det sidste fra Victor Lindeløf har gjort, at svenskeren har overhalet kaptejnen i kampen om spilletid efter Martinez og Varane. Og når Maguire end ikke kan få minutter i går viser klart, at Maguire er færdig i klubben.

Forrige artikel

Manchester United og Leeds annoncerer preseason-opgør i Oslo

Næste artikel

Optakt: United skal jagte 3. pladsen mod besværlige Fulham

ANNONCE