David de Gea alene med rekorden

David de Gea er nu alene med rekorden med flest clean sheets i Manchester Uniteds historie efter 2-0 sejren mod Newcastle på Wembley.

523 kampe, 181 clean sheets, 12 år og nr. 10 over flest spillede kampe.

 

Det er David de Geas statistik i Manchester United efter sejren i Carabao Cup-finalen mod Newcastle. Han tangerede Peter Schmeichels 180 clean sheets sidste weekend med 3-0-sejren over Leicester City, men står nu alene med rekorden.

 

Dave Saves, som mange kalder spanieren i dag, har de sidste sæsoner fået megen kritik. Der er flere, der mener, at han ikke er god nok med fødderne til at være målmand for en klub som United. Dog har han nu en rekord, der kommer til at tage lang tid at slå med 181 clean sheets på trods af, at han har stået i en meget svær tid i klubben.

 

Derudover kan han i løbet af sæsonafslutningen også slå Alex Stepney som målmanden med flest kampe for United. Stepney står pt. 539 kampe og er nr. 7 over flest kampe for United. Det er den højeste placering de Gea kan nå i denne sæson. Er han første valg i næste sæson så kan de Gea komme op på 5. pladsen over spillere med flest kampe for United.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fernandes: Fansene fortjener det

Næste artikel

Bliver pokalfinalens andet mål tilkendt Rashford?

ANNONCE