Erik ten Hag månedens manager

Efter en fremragende februarmåned hvor Manchester United vandt Carabao Cup og slog Barcelona ud af Europa League vandt Erik ten Hag titlen som månedens manager i Premier League.

For anden gang i sæsonen vandt Erik ten Hag titlen som månedens manager i Premier League.

Det gjorde han efter en måned som startede med en 2-1-sejr mod Crystal Palace hvor Casemiro blev udvist ved 2-0. Derefter spillede United 2-2 hjemme på Old Trafford mod Leeds efter at Leeds havde været foran 2-0. Så blev Leeds slået 2-0 før Leicester blev slået 3-0.

I andre turneringer gjorde United også godt hvor Barcelona blev sejret med 4-3 over to opgør i Europa League, United vandt Carabao Cup-finalen med 2-0 over Newcastle på Wembley og fik dermed sit første trofæ i seks år og vandt også over West Ham i FA Cup.

2 kommentarer
  1. Sådan, tillykke til vores fodbold professor med prisen, endnu en blåstempling på at ETH er igang med at fører vores klub tilbage hvor den hører til.

    GGMU

  2. Thomas
    Du stjæler nærmest mine ord..💪🙂 den pris er fuldt fortjent, der er sgu svært efterhånden at sætte ord på den mands præstation for klubben, det er jo fuldstændig outstanding, hvad den mand præsterer for vores hold og ikke mindst klubben i det hele taget, den genrejsning er sindsyg, jeg gad virkelig godt at have været en flue på væggen i det omklædningsrum i pausen, seriøst hvad fanden har manden sagt til de spillere i pausen??🤔 for vi var sgu et presset hold der gik til halveg, men alligevel rejste Fønixfulgen sig, og vi udspiller et Betis, som gik til pausen med en tro på tingene..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford fortsætter med at rydde bordet: Månedens spiller igen

Næste artikel

Tak for din indsats for United, Ian

ANNONCE