Medier: Overvejede at forlade klubben

Marcus Rashford har i et interview lavet på Manchester Uniteds sommertur indrømmet, at han tænkte på at forlade United sidste sommer.

Sæsonen 2021/2022 blev en forfærdelig sæson for Manchester United og der var ikke mange United-spillere, der kunne være tilfreds med sine præstationer og derved kunne være i fare for at blive solgt.

Nogle spillere forlod også klubben da Erik ten Hag tog over som manager. En af dem, der tænkte på at forlade United var klubbens egen helt, Marcus Rashford. Han havde tilbud fra Paris Saint Germain på bordet og overvejede at skifte væk.

Det udtaler den 25-årige stjerne i et interview lavet på sommerturen i USA. I det samme interview roser Rashford også ten Hag for at være utrolig ambitiøs. Også sydafrikanske Benni McCarthy, der er forhenværende angriber, får rosende ord med på vejen fra fløjspilleren, der med 30 mål blev Uniteds topscorer sidste sæson.

Istedet for at forlade United sidste sommer valgte Rashford til alt held at fortsætte i klubben. Og kontrakten, der ellers havde udløb i 2024, er nu blevet forlænget indtil 2028.

Marcus Rashford debuterede for United i 2016 og har scoret 123 mål i 359 kampe og i Premier League har han scoret 76 mål i 239 kampe.

Forrige artikel

Alle skriver det: Højlund tæt på sit drømmeskifte

Næste artikel

Journalist: Interesse for Pellistri

ANNONCE