MEN: Forsvarsspiller overvejer fransk klub

En spiller, der efterhånden er gået i glemmebogen i Manchester United er Teden Mengi. Han har kontraktudløb næste sommer, dog har United en option på et år til. Men planen er, at midterforsvareren skal udlejes denne sæson. Og nu lyder det til, at han overvejer at tage til den franske Ligue 2.

Nu er det tre år siden, at midterforsvareren Teden Mengi fik sin debut for Manchester United. Han fik spilletid mod LASK Linz i Europa League. Men spilleren er gledet langt ned i hierarkiet i United. Derfor var det forventet, at han blev solgt denne sommer, men nu ligner det, at han bliver udlejet.

Den 21 årige spiller har været udlejet til Derby County og Birmingham City i en halv sæson i 2020/2021 og 2021/2022. Sidste sæson var planen, at han skulle udlejes i januar, men en skade forhindrede den plan.

Spilleren, der er født i Manchester, har spillet 17 kampe for diverse engelske ungdomslandshold. Nu melder den lokale avis Manchester Evening News, at Mengi overvejer at tage til Amiens SC i den franske Ligue 2 på udleje i den kommende sæson.

Teden Mengi har en kontrakt, der udløber næste sommer med en option til et år til. Han har spillet to kampe for United.

Forrige artikel

Tyrkisk Journalist: Bailly tager til Tyrkiet

Næste artikel
Fred

Mail: Fulham inde i kampen igen

ANNONCE