MEN: United kigger på engelsk midterforsvarer

Selvom vi nu ligger mellem to transfervinduer så betyder det ikke, at United ikke kigger på spillere til at forstærke holdet. Og en position hvor United forventes at forstærke sig er i midterforsvaret hvor flere spillere er sat i forbindelse med United. Den seneste spiller, der er sat i forbindelse med United er ifølge Manchester Evening News en engelsk landsholdsmidterforsvarer.

Manchester Evening News skriver i dag, at på grund af skaderne i midterforsvaret til Lisandro Martinez og Raphael Varane så vil United forsøge at hente en midterforsvarer i januar. United kigger på flere midterforsvarere og dem, der har været mest rygtet til United i den seneste tid er Jean Clair Todibo fra Sir Jim Ratcliffes franske klub Nice og Edmond Tapsoba fra Bayer 04 Leverkusen.

Nu sætter den lokale og normalt pålidelige avis Manchester Evening News Manchester United i forbindelse med en anden midterforsvarer. Det er Marc Guehi, der nu spiller i Crystal Palace. Han var sat i forbindelse med i sommerens transfervindue, men det blev ikke til nogen transfer.

Nu forventes det, at United vil forsøge at få fat i Guehi, der har fået sin fodboldopdragelse i Chelsea. Han bliver dog sandsynligvis ikke billig da hans kontrakt først udløber i sommeren 2026. Han er også en spiller, der har vundet sig en fast plads i Gareth Southgates England-trup. Ifølge transfermarkt.com er hans værdi på lige over 261 millioner kroner.

Guehi, der er født i Nigeria, har spillet 152 kampe i karrieren og har scoret fem mål. Selvom han allerede er 23 år er denne sæson kun hans tredje i Premier League, men han er allerede kommet op på 80 kampe i ligaen.

Forrige artikel

The Athletic: Sir Jim Ratcliffe ønsker at skifte ud på magtfulde positioner i United

Næste artikel

Gary Neville ønsker svar på 16 spørgsmål efter nyhederne om klubsalget

ANNONCE