Mitrovic og Silva anklaget

Aleksandar Mitrovic og Marco Silva, manager, der begge fik rødt kort i gårsdagens FA Cup-kamp på Old Trafford er begge blev anklaget for deres opførsel.

Fulham var foran 1-0 efter 72 minutter, da Fulham fuldstændig tabte sutten. Willian redder bolden på stregen med hånden. Og da dommer Chris Kavanagh gik ud for at kigge på VAR-skærmen råbte Fulham-manager Marco Silva efter ham ligesom han også råbte efter fjerdedommeren. Det fik Silva rødt kort for.

Og da Kavanagh pegede på straffepletten og ville give Willian det røde kort gik en tydeligvis frustreret Aleksandar Mitrovic til angreb på dommeren. Han hev i dommeren og fik også rødt kort og derved fik Fulham tre røde kort ud af en situation. Og de fleste er enige om at hele optrinnet var hovedårsagen til de tabte kampen.

Det har nu kastet en klage af sig fra det engelske fodboldforbund. Marco Silva er anklaget for at have været fornærmende og truende overfor både dommer og fjerdedommer og også for at have kastet en flaske efter fjerdedommeren efter at have fået rødt kort. Derudover synes FA ikke, at den normale straf efter rødt kort (som normalt er tre kampe) var tilstrækkelig da Mitrovic fik rødt kort for voldelig opførsel og derefter var truende.

Det kunne så tyde på, at det bliver en lang karantæne til Mitrovic.

2 kommentarer
  1. De skal begge bare have en massiv straf for den opførsel….hørte Silva stå og pive bagefter i et interview, hold nu op hvor han latterlig at hører på…han svigtede 100% sit hold, at Mitrovic tabte sit hoved kan ikke overraske nogle, tror ikke det er studenter huen der trykker ham platfodet.

    6 spilledages karantæne mindst for at nærmest give dommeren en albue, det var mere end et skub som jeg så det.

    GGMU

  2. Jamen der ingen tvivl om at de skal have straf der kan mærkes, det er i begge tilfældeq en fuldstændig utilstedelig opførsel, jeg troede sgu kun Silva verbalt overfusede fjerderdommeren, men når efterfølgende os kaste en flaske, så er du sgu ingen vej tilbage, 6 til 10 spilledages karantæne er helt på sin plads..😪

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford melder afbud til det engelske landshold

Næste artikel

Klubsalg: Klubben forventer bud på mere end fem milliarder

ANNONCE