Modstander ansætter manager

Manchester Uniteds første modstander i en officiel kamp i den nye sæson Wolverhampton Wanderers sagde i går farvel til manager Julen Lopetegui. I dag har de så ansat en ny manager i Gary O’Neil.

Sidste sæson blev var det 14 managers, der blev skiftet ud i Premier League. Hele fire gange var Manchester United den nye træners første modstander. Og allerede inden sæsonen starter kan vi opleve, at den tendens er allerede startet.

Julen Lopetegui tog over i Wolves i november, men klubben går igennem en turbulent tid lige nu. Det har gjort, at Wolves ikke har forstærket sig noget særligt denne sommer og der har været rygter gennem hele sommeren, at Lopetegui ville tage sit gode tøj og gå.

Den spanske manager, der var målmand i sin aktive karriere, valgte i går at stoppe i Birmingham-klubben. Wolves vandt 10 af 27 kampe med Lopetegui i spidsen. I dag har Wolverhampton så ansæt den nye manager.

Det blev en ung manager. Den kun 40 årige Gary O’Neil afløser 56 årige Lopetegui. O’Neil er også en forhenværende spiller. Han var midtbanespiller og spillede 542 kampe i sin karriere.

Det er dog kun hans andet job som manager. Han blev kendt for sit arbejde med Bournemouth i sidste sæson. Efter, at Kirsebærrene tabte med 9-0 på Anfield mod Liverpool valgte den daværende manager Scott Parker at slagte alt og alle i Bournemouth. Derfor blev den gode Parker afløst af engelske O’Neil.

Bournemouth var et hold, som var spået til at være en sikker nedrykker i sidste sæsons Premier League. Men Gary O’Neil formåede på imponerende vis at redde de sorte og røde stribede en sæson mere i Premier League, men i juni blev han fyret fordi sydkystklubben valgte at ansætte spanske Andoni Iraola.

Forrige artikel

Afstemning: Hvilken trøje er fedest?

Næste artikel

Tyrkisk Journalist: Bailly tager til Tyrkiet

ANNONCE