Scaloni: Håbet er højt

Manchester Uniteds nye darling Alejandro Garnacho var udtaget til det argentinske landshold, der i disse dage er samlet for at spille mod Panama og Curacao, men fik en skade mod Southampton, der gjorde, at han måtte melde afbud til landsholdet.

Alejandro Garnacho er Manchester Uniteds nye håb. Den 18-årige spanskfødte argentiner har allerede spillet 29 kampe i denne sæson og har fået ros får sine præstationer. Det har også været med til, at der har været snak om en landsholdsdebut.

Han var inden VM i Argentinas bruttotrup, der gerne ville have ham. Men Garnacho kan også spille for Spanien, der også meget gerne vil have ham i sin trup. Lige nu ser det dog ud til, at Argentina vinder denne kamp da Garnacho var udset til at spille en rolle i Argentinas to venskabskampe i disse dage mod Panama og Curacao.

En tackling fra Kyle Walker-Peters stoppede dog den mulighed for nu. Garnacho forlod Old Trafford på krykker efter kampen mod Southampton og var nød til at melde afbud til landskampene.

Scaloni er alligevel ikke bange. Scaloni har i en pressekonference i denne uge udtalt, at håbet er højt for Garnacho i Argentina.

– Vil ville meget gerne have haft ham med denne gang, men en skade forhindrer ham. Vi tror dog på, at han nok skal være med i juni for det er en spiller vi har høje forventninger til.

Også holdkammeraten i Manchester United, Lisandro Martinez har udtalt sig om Garnacho:

– Han er her med mig. Glem det, jeg skal sørge for at han kommer til at spille for os. Det er den eneste vej for ham.

Forrige artikel

Rooney: Vidste Kane ville slå rekorden

Næste artikel

Voldsomt kampprogram

ANNONCE