Rooney: Vidste Kane ville slå rekorden

Torsdag aften slog Harry Kane rekorden for flest scorede mål for England da han i sejren mod Italien i Napoli scorede sit landsholdsmål nr. 54 og overhalede dermed vores egen Wayne Rooney, der sluttede på 53 mål.

I september 2015 fik Wayne Rooney med et straffesparksmål mod Schweitz rekorden for flest mål for England fra Sir Bobby Charlton da det var Rooneys mål nr. 50 for England.

Efter kampen holdt Wayne Rooney, der kom på 53 mål for England, en tale i omklædningsrummet. Blandt de nye og unge spillere der var Harry Kane. Kane havde allerede scoret tre mål for England, selvom han kun stod med fire landskampe.

I talen sagde Rooney, at han var sikker på, at Kane ville overhale ham hvis han blev ved med at være så hengivet som han var. Og nu hvor Kane har slået rekorden har Rooney udtalt, at han er umådelig glad for Kane, hans familie og hans holdkammerater på det engelske landshold. Rooney sagde også, at han forventede, at Kane ville score så mange mål, at hans rekord næppe nogensinde vil blive slået.

I sit interview afslørede Rooney også, at det ærgrer ham, at han ikke fik lov til at spille sammen med Kane for England i længere tid. Og, at Rooney så det med det samme da Kane kom på landsholdet, at her var altså en spiller, der kunne komme til at gøre det godt. Ikke fordi han kunne noget ekstra, men Rooney så med det samme, at Kane afsluttede rigtig præcis fordi han hele tiden vidste hvor målet var.

Det skal bemærkes, at Rooney brugte 120 landskampe på at score sine 53 mål, mens Kane kun har spillet 81 landskampe for at score 54 mål. Og det overraskede også Rooney lidt, at det kom så hurtigt.

1 kommentar
  1. Tænk hvis kane havde spillet for et rigtigt tophold i Premier League i stedet for Tottenham…titler..?

    Det er imponerende at hans scoringsrate er så stor allerede, håber han fortsætter i United

    Tror dog at Haaland såfremt han bliver I Premier League slår Kane med længder…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Thomas Zilliacus til fansene: Vi vil have jer involveret

Næste artikel

Scaloni: Håbet er højt

ANNONCE