Voldsomt kampprogram

Manchester United har i denne sæson spillet flest kampe i de store ligaer i Europa og har i 2023 spillet kampe nærmest hver weekend og hver midtuge. Og det vil fortsætte således i mindst i lang tid frem.

Når man gør det godt så spiller man mange kampe i fodbold. Og i denne sæson hvor kampprogrammet er noget kompremeret har Manchester United allerede spillet 46 kampe. Og United skal som minimum spille 15 kampe til før sæsonen slutter. Og måske endda 19 kampe mere.

Og nu hvor kampprogrammet for både april og maj måned er klart så kan vi se, at til og med kampen mod West Ham den 7. maj spiller United to kampe hver uge. Og formår United også at slå Sevilla over to kampe så vil United spille kampe hver weekend og hver midtuge til sæsonen slutter. Og kommer United i både Europa League og FA Cup-finalen så er det gældende helt frem til 3. juni. Sidst United havde mere end fire dage mellem to kampe (hvis vi ser bort fra denne landsholdspause) var i julen hvor United spillede 21. december og så først igen 27. december.

Kampprogrammet for resten af sæsonen:

Søndag 2. april, Newcastle ude, Premier League

Onsdag 5. april, Brentford hjemme, Premier League

Lørdag 8. april, Everton hjemme, Premier League

Torsdag 13. april, Sevilla hjemme, Europa League

Søndag 16. april, Nottingham Forest ude, Premier League

Torsdag 20. april, Sevilla ude, Europa League

Søndag 23. april, Brighton Wembley, FA Cup (er ikke bekræftet endnu, men er ret sikkert)

Torsdag 27. april, Tottenham ude, Premier League

Søndag 30. april, Aston Villa hjemme, Premier League

Torsdag 4. maj, Brighton ud, Premier League

Søndag 7. maj, West Ham ude, Premier League

Torsdag 11. maj, Muligvis Juventus/Sporting Lissabon ude, Europa League

Lørdag 13. maj (eller søndag 14. maj), Wolves hjemme, Premier League

Torsdag 18. maj, Muligvis Juventus/Sporting Lissabon hjemme, Europa League

Lørdag 20. maj, Bournemouth ude, Premier League

Søndag 28. maj, Fulham hjemme, Premier League

Onsdag 31. maj, mulig Europa League-finale, Budapest

Lørdag 3. juni, mulig FA Cup-finale, Wembley

 

De opmærksomme læsere vil se, at der mellem de to sidste kampe i Premier League er en uge uden kamp. Men hvis United formår at slå Sevilla ud i Europa League så er det sandsynligt at hjemmekampen mod Chelsea i Premier League kommer til at ligge i den uge. Derved kan United, hvis alt går godt, slutte med to kampe hver eneste uge i næsten et halvt år. Hvilket ikke er set ofte før.

5 kommentarer
 1. Hmm både godt og skidt, godt fordi vi er med i kampen om pokaler….men skidt fordi vi er presset i top 4 i ligaen….uha jeg håber ikke vi sætter os imellem flere stole her.

  Skræk scenariet er to tabte finaler og nr 5 i Premier League . 😥😥😥

  GGMU

 2. Som fan er det jo vildt fedt, at kunne tænde sin streaming to gange on ugen, og se sit hold spille 💪⚽

  Som spiller og hold, må det være enormt hårdt. Jeg ved godt de ikke træner vanvittigt hårdt mellem kampene, men alligevel. To kampe på en uge er hårdt, især for musklerne, men også med småskavanker og skader, som ikke får tid til at hele ordentligt.

  Der skal tages nogle velovervejede beslutninger ift. hvilke kampe/turneringer, der skal satses på.

  ETH kan ikke bare blive ved med at sætte det samme stærkeste hold hver gang. Det kommer til at koste på et tidspunkt.

  Ligaen er for mig vigtigst. (Giver CL)
  Selvom vi har to kampe på hånden ift. Tottenham, så kan de hurtigt blive til to X’er, og så er der altså også lige Newcastle, som er klar til at overhale os. Jeg har ikke den store fidus til hverken Tottenham eller Newcastle i længden.
  Men med alle de kampe vi har og en lidt smal trup ift. kvalitet, er den værste modstander her, nok os selv, hvis vi satser eller fokuserer mere på andre turneringer.
  Kampen på søndag mod Newcastle bliver mega vigtigt. Så længe vi ikke taber 🤞 er det faktisk fint. Newcastles (og Tottenhams) program er trods alt værrere end vores, men de kan så nøjes med at koncentrere sig fuldt ud på ligaen. Så ligaen skal prioteres.

  FA cup. Er egentlig vigtig og prestigefyldt og opnåelig.
  Semifinale mod et godt spillende Brighton hold, men trods alt ikke City (endnu), eller Arsenal. City er forhåbentligt travlt optaget af CL til den tid finalen spilles, og vi har trods alt gjort det godt mod dem sidst. Ulempen her er programmet. Ville have været fedt, hvis kampen lå inden Sevilla kampene. Men kampen ligger ca 40 timer efter slutfløjtet i returkampen nede i Sevilla. Lidt usympatisk placeret fra den øverste instans i PL.
  Men selvfølgelig, hvis vi vinder 4-0 hjemme mod Sevilla, så må selv ETH vel se, og tro på, at returkampen kalder på reserverne, og skulle man så smide det hele på gulvet, ja så var det nok meant to happen anyway..

  EL. Jeg har lidt svært ved rigtig at glæde mig over den turnering. Så hellere vinde FA cuppen og blive min. Nr 4 i ligaen, end at satse på at kunne slå Juventus og evt Feyenoord (tror selvfølgelig godt vi kan). Bevares den giver CL adgang, men det kan nemmere skaffes i ligaen, som det ser ud nu. Er den federe at vinde end FA cuppen? Ikke i mine øjne.. Fedt at slå Barcelona, og at Arsenal ikke vinder den, men det er jo lidt sådan en opsamlings-turnering, med utroligt mange ringe hold.
  Som jeg ser det, skal der gives max gas i hjemmekampen mod Sevilla, da den kamp ligger med fin afstand til kampen inden, mod Everton, og kampen efter, mod Nott F. I returkampen skal der stilles så mange reserver som muligt, og Casemiro, som vel alligevel er i karantæne i det engelske, og så må det briste eller bære i den udekamp.
  Taber vi så mod Brighton, ja så er det jo enten bare ligaen at tænke på, eller også er der stadig en pokal at gå efter.
  Men det er bare min mening 😉

  1. OH
   Rigtig fin analyse og enig i langt det meste, måske den eneste ting jeg er uenig i er EL og FA Cuppen…kunne være fedt med en EL final mod Juventus og selvfølgelig vinde.

   Ved godt den er sekundær efter Champions League, men sejre over Barcelona, Sevilla og Juventus smager af mere end en FA Cup semi finale sejr over Brighton, eneste og måske også vigtigste undtagelse vil selvfølgelig være en FA Cup finale sejr over City på et udsolgt Wembley.

   Men ETH må virkelig monitorere spillernes form og fatigue ekstraordinært meget nu da vi helst ikke må misse top 4 på nogen måde, og derfor er EL i virkeligheden også mere vigtig at vinde end FA Cuppen da EL sejren giver automatisk Champions League deltagelse også.

   GGMU

   1. Thomas; Juventus slår vi ud i semifinalen (hvis de altså ikke ryger ud til Sporting nu her i kvartfinalen).
    Finalemodstanderen er enten Leverkusen, Union St. Gilloise, Feyenoord eller Roma. Jeg tror mest på Feyenoord, som virkelig har et sindssygt stærkt hold, der kan finde ud af at lave mål. Men så kan vi jo passende slå endnu et hollandsk hold i en EL finale 🙂

 3. OH

  Ja du har helt ret….tak😉

  Ja hvorfor ikke, sidst knækkede vi Ajax i finalen, så bare kom med Feyenoord denne gang😊

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Scaloni: Håbet er højt

Næste artikel

Højlund stjæler overskrifter i engelske aviser: Sammenlignes med Haaland

ANNONCE