Ten Hag: Vi må tage vores chancer

Erik ten Hag mente, at United skulle have scoret flere mål i dag og det ville have gjort det hele nemmere, men mente, at United i stedet faldt for langt tilbage og blev for passive.

Manchester United vandt med hiv og sving 2-1 på Kenilworth Road i dag mod hjemmeholdet Luton Town. United startede fremragende og var foran 2-0 efter lidt over seks minutter og kunne hurtigt have været foran 4-0. Istedet fik Luton reduceret til 1-2 efter 13 minutter og resten af kampen var en kamp for at overleve og komme afsted med alle tre points.Erik ten Hag sagde efter kampen, at vi skal score flere mål. Men mente også, at holdet faldt for langt tilbage:

– Til slut handler det om pointene, men vi kunne have gjort vores liv lettere ved at score flere mål. Og allerede efter 10 minutter kunne vi have været foran med fire mål. Det gjorde vi ikke, og så lod vi dem komme tilbage i kampen ved at falde for dybt og blive for passive. Og vi giver dem chancer. Ikke rigtige chancer, men skud og indlæg, og vi indkasserer målet til 2-1, og anden halvleg tror jeg er lignende. Men selv da chancerne var så store og massive, skulle vi have scoret målet til 3-1. Og som jeg siger, så vil det blive lettere.

Den hollandske manager savner dog, at holdet kontrollerer spillet mere og mener derfor ikke, at holdet er der hvor han gerne vil have det til at være:

– Vi er på i god form, men vi er ikke der, hvor vi vil være, fordi vi skal kontrollere spillet. Kampen varer 90 minutter, og jeg tror, vi mister noget fokus, efter vi kom foran 2-0, vi missede to store chancer fra Garnacho og Rashford, og så falder vi for dybt, og vi giver dem nogle indlæg og nogle skud.

Når det kommer til Rasmus Højlund er Erik ten Hag glad og synes, at man kan se, at han tror mere på det nu:

– Han er en fantastisk angriber, og han har store evner. Han er meget ung, og han havde brug for nogle tilpasninger, og han var uheldig, og vi var uheldige med beslutninger, der blev truffet imod ham, for eksempel straffesparket, han burde have fået imod Arsenal, imod Brighton scorede han målet, der blev annulleret, og ingen ved stadig hvorfor. Når du så ikke scorer, sker der noget med din tro. Men han er en stærk karakter, og det er det, du ser i øjeblikket. Han bliver ved med at kæmpe og arbejde for bedre præstationer. Og nu scorer han, og nu har han meget selvtillid, og det ser ud som om, at hver bold går ind.

Casemiro blev taget ud i pausen for han var meget tæt på at få et rødt kort i første halvleg. Ten Hag synes, at den første advarsel var forkert og, at han i stedet burde have fået sin advarsel i den situation hvor flere mener, at han burde have fået rødt kort.

– Jeg tror ikke, det er en advarsel, den første. Igen, med Casemiro, er det meget hårdt at få den første advarsel, og jeg forstår ikke hvorfor. Og så selvfølgelig, i den anden, det var en advarsel. Meget klart, men jeg tror også dommeren ved, hvad der foregår med den første. Og jeg tror generelt set dommeriet, det kan ikke altid være Casemiro, ved hans første tackling, de advarer ham. Jeg så dommerens reaktion og tænkte, at de kunne gå ud med den næste.

Manageren mener selvfølgelig, at United nu er tilbage i kampen om 4. pladsen:

– Ja, vi er tilbage i kapløbet. Stadig meget vi skal indhente. Vi er glade for at score mål nu. Også i dag missede vi nogle store muligheder, og jeg tror, frontlinjen kan være mere klinisk. De har evnerne, men hvad der er positivt, er den måde vi skabte chancerne på. Hver kamp er en finale, og det er en lang vej, og det bliver ikke afgjort i februar. Så i dette øjeblik af året, er du i en position, du kan vinde. Og så skal vi stadig indhente, men vi er tilbage i kapløbet.

1 kommentar
  1. Hmm efter 25 kampe i Premier League har vi scoret 35 mål….!!!

    Så flot at EtH nu mener vi skal “tage vores chancer”…..

    Jeg bliver så træt at EtHs “take”

    “Vi giver dem, vi tillader, vi skal ikke” osv osv….gad vide om han godt ved at der er et andet hold på banen der gør hvad de vil eller prøver på det….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: Historiske Højlund sikrer United tre point

Næste artikel

Højlund: Jeg var lidt nervøs

ANNONCE