Bruno: Old Trafford hjalp os

Manchester Uniteds kaptajn i aften, Bruno Fernandes, gav fansene æren for, at sejren kom i hus i aften mod FC Barcelona.

Bruno Fernandes var i godt humør efter kampen i aften, men han syntes, at Barcelonas straffe efter et korter var af den billige slags.

– Jeg kan ikke sige noget for at ændre det, men det var et billigt straffe de fik. Vi forsøgte begge at få bolden og brugte armene, men det er hvad det er. Jeg gider ikke at kommentere. De (dommerne) har altid ret så jeg kan ikke gøre noget ved det.

Bruno snakkede også troen på holdet og om, at et gyngende Old Trafford hjalp holdet til et flot comeback og en sammenlagt sejr mod Spaniens førerhold.

– Vi har altid troen på holdet og troen hos fansene er også utrolig. De løfter os i svære perioder til store comebacks. Det er et rigtig godt resultat, men nu har vi en stor kamp på søndag.

– Fansene har været med os i de svære perioder og denne sæson har vi været gode fordi de altid støtter os, men det er anderledes. Man føler, at der er noget specielt mellem dem og os. Old Trafford gyngede i aften og derfor fik vi resultatet. Da vi scorede så hurtigt i anden halvleg så vidste vi, at fansene ville være bag os.

3 kommentarer
 1. Jeg elsker den anfører mere mere, vi kan kun have Bruno som anfører fremover, i mine øjne er han det klart bedste valg..💪😍❤️🖤

 2. Martin

  Ja som fan af United elsker man ham….🥰

  Var han på modstanderholdet ville man specielt hade lige præcis ham.😉

  Men Club Captain er han helt sikkert….

  GGMU

 3. Thomas
  Ja fuldstændig enig, hans attitude må mega træls for modstanderne og ikke mindst fansene, men hvad det jo så vores lille provokatør..🤣
  Og vi elsker ham for det, så længe det Liverpool og City
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Disse hold kan United møde i næste runde

Næste artikel

Fred: Godt at høre mit navn fra fansene

ANNONCE