Caught Offside: Inter overvejer United-angriber

Inter er på udkig efter en angriber. Edin Dzeko er skiftet til Saudi Arabien, mens klubben ikke kunne blive enig med Romelu Lukaku, der var udlejet til klubben i sidste sæson. Nu melder Caught Offside, at de har kig på en angriber i Uniteds trup.

Mange angribere har været sat i forbindelse med et skifte til Inter denne sommer efter klubben har mistet både den bosniske veteran Edin Dzeko og den udlejede Romelu Lukaku, som er taget hjem til tribunen på Stamford Bridge.

Inter var tæt på at blive enige med Chelsea og Lukaku om et skifte først på sommeren, men droppede interessen da belgieren begyndte at forhandle med Juventus, som er en af Inters største rivaler. Andre angribere er blevet sat i forbindelse med de blå og sortstribede gennem sommeren uden at der er sket noget.

Så nu er Inter blevet desperate. Derfor har de kontaktet United og bedt om at blive informeret hvis der sker noget omkring Anthony Martials situation i klubben. Det skriver Caught Offside.

Mediet skriver ikke noget om noget beløb, men at klubben er meget interesseret i den hyppigt skadede franskmand. Dog er det usandsynligt, at der sker noget da Erik ten Hag ifølge Caught Offside gerne vil beholde Martial fordi United ikke har så mange angribere. Samt, at Martials løn i United er noget som Inter ikke er i nærheden af kunne give.

Martial, der debuterede med et fremragende mål mod Liverpool. Han har scoret 88 mål i 298 kampe for United. I sidste sæson fik han 9 mål i 29 kampe.

5 kommentarer
 1. Der har været ret stille omkring Martial, måske fordi han er skadet ja.
  Jeg kan dog ikke se, havd Inter skal bruge ham til,, De har investeret i Thuram, og har allerede Correa og Martinez….

 2. Jeg tror næppe Martiel vil acceptere at spille anden violin når Højlund forhåbentlig kommer til at spille regelmæssigt, måske har ETH tænkt sig at dele spilletiden mellem de to indtil Højlund har vænnet sig til spillestilen eller udviklet sig nok.

  Uanset hvad har Martial desværre alt for stor skades frekvens og hans tid i klubben nærmer sig en ende.

  Tror dog ikke han havner i Inter….det lyder som en “and”

  GGMU

 3. Nå da da, læste lige at Greenwood og den såkaldte “tidligere forurettet” unge kvinde er blevet forældre sammen….

  Men idag lørdag er der demonstration imod Greenwood evt tilstedeværelse i klubben…da han er indskrevet og registreret til den kommende sæson på spillerlisten som klubben har indsendt

  Men klubben mangler at hører fra de 5 kvindelige United spiller fra henholdsvis England og Frankrig som stadig er til kvinde VM i AU/NZ

  Jeg håber da klubben tager hans holdkammeraters holdning som eftersigende er positivt stemt for Greenwood retur til truppen med i beslutningen så vi ikke får 5 kvinder til at agere dommere og bødler i sagen.

  GGMU

 4. TB, kan huske vi havde den oppe at vende i løbet af sæsonen, nogle gange…
  Jeg læse selv nyheden med Greenwood og kvinden, og graviditeten og undrede mig meget, men ligesom med Rooneys utroskab dengang, og konen som blev, så er der åbenbart bare noget når man er celebrity, som vi andre ikke forstår…
  Og ja, strejken er noget malplaceret, når hun tilsyneladende trak anmeldelsen tilbage og vælger at få barn med ham…
  Det med de 5 vm-spillere må bare være tidsudtræk, fordi klubben simpelthen ikke har store nok nosser til at tage en beslutning. De har haft så mange måneder, ja snart år, til at spørge de 5 kvindelige spillere, og hvad med de andre kvindelige spillere eller ansatte i klubben…
  Det har længe været en parodi, og nu er det bare… ja….

 5. OH

  Vi kan kun være enig her….det virker helt latterligt, men jeg holder fast i at Greenwood bør have en chance til, det er sådan man gør især når der er take om så unge mennesker….og klubben har før håndteret problematiske hændelser med deres spillere.

  Tænker bare at denne vanvittige tid vi lever i med Wokeismen og manglende retssikkerhed for især for mænd der beskyldes og dømmes uden skyggen af beviser, eller en fair rettergang spiller en stor rolle her desværre.

  Ingen kan være skyldig når det ikke er bevist….heller ikke selv om nogle vil påstå at der ikke kan være røg uden der har været ild….det er uholdbart og så længe der er rimelig tvivl er man uskyldig.

  Greenwood tilbage NU TAK.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Vi har lavet en liga i Fantasy Premier League

Næste artikel

Skade giver udfordringer på målmandsposten op til sæsonstart

ANNONCE