Medie: United kigger på midterforsvarer

Ifølge mediet Caught Offside så sendte Manchester United nogle talentspejdere til Portugal for at kigge lidt på 21-årige Goncalo Inacio, der spiller i midterforsvaret hos Sporting Lissabon.

Som kutyme er så er Manchester United sat i forbindelse med en stor mængde spillere til det kommende transfervindue. Denne gang er det specielt en målmand, en angriber og en midterforsvarer. Og flere midterforsvarere har været sat i forbindelse med United.

En af dem, som United nu meldes interesseret i er den portugisiske midterforsvarer i Sporting Lissabon Goncalo Inacio. Han har en frikøbsklausul på lige over 335 millioner kroner. Det er ifølge Caught Offside en spiller, der har en høj kurs og flere topklubber kigger ifølge mediet på den unge portugiser.

Og en af dem er så Manchester United, der sendte et hold af talentspejdere til at kigge på ham i Sportings sidste kamp i denne sæson fredag aften mod Vizela i en kamp som Sporting vandt 2-1 blandt andet takket være et mål scoret af Inacio.

Inacio fik iøvrigt sin landholdsdebut i marts for Portugal i en 4-0-sejr mod Liechtenstein. Han er i sin tredje seniorsæson og har hidtil kun spillet for Sporting Lissabon hvor han har scoret 11 mål i 119 kampe.

Forrige artikel

Optakt: United skal jagte 3. pladsen mod besværlige Fulham

Næste artikel

The Express: United går efter ledere

ANNONCE