MEN: To spillere ikke kommet tilbage

Manchester Evening News rapporterer, at Alex Telles og Eric Bailly, der begge var udlejet i sidste sæson, ikke mødte op til træning i går ligesom de andre landsholdsspillere, der havde fået en længere ferie. MEN skriver, at de ikke indgår i Erik ten Hags planer for fremtiden og at United arbejder med at få dem solgt.

Alex Telles var udlejet til Sevilla i sidste sæson, mens Eric Bailly var udlejet til Marseille. Ingen af udlejningerne var en succes. Og Baillys udlejning var decideret elendig.

At de blev udlejet i sidste sæson var et tegn på, at de ikke var i Erik ten Hags planer for fremtiden. Og det er blevet endnu tydeligere nu. MEN skriver, at landsholdsspillerne i Uniteds trup havde fået en længere ferie end de andre og skulle møde op til træning i går. Men det inkluderede ikke Bailly og Telles, der har fået fri for at finde sig nye klubber.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Det er heller ikke forventet, at de kommer til at være med i turen til USA, som starter på onsdag. MEN skriver ikke noget om interesse i Bailly, men rapporterer at Ronaldos klub i Saudi Arabien, Al-Nassr, er interesseret i brasilianske Telles.

Bailly, der er fra Elfenbenskysten kom fra Villarreal for 260 millioner kroner i 2016, men har ikke spillet for United siden december 2021. Han er 29 år og har spillet 113 kampe for United. Marseille skulle købe ham hvis de kom i Champions League og Bailly spillede et vist antal kampe. Marseilles tredje pladse i Ligue 1 betyder Champions League-fodbold i den kommende sæson, men Bailly spillede kun 23 kampe for klubben fra den franske sydkyst. Han fik syv kampes karantæne tidligt i sæsonen og sad på bænken i de sidste kampe.

Telles kom fra FC Porto for 118 millioner kroner i 2020 og har spillet 50 kampe for United.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

United er så villige til at slippe for dem, at selv en gratis overgang vil være acceptabelt for United.

1 kommentar
  1. Tja igen spillere der aldrig skulle være købt til United, men lad dem gå billigt så vi kan spare deres løn og bringe luft til budgettet til nye signings…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Avis: Ten Hag får større transferbudget af Glazer-familien

Næste artikel

Medie: United optimistiske om køb af midterforsvarer

ANNONCE