Romano: ten Hag ville ikke tillade et skifte

I sommers var der meget, der tydede på, at Hannibal Mejbri ville forlade United. Spørgsmålet var kun om det var et salg eller et udlån. Ifølge Fabrizio Romano sagde manager Erik ten Hag dog nej til, at den franskfødte tuneser skulle forlade klubben.

En af de unge akademispillere i United, som er blevet spået en stor fremtid i fodbold, er Hannibal Mejbri, der er tunesisk landsholdsspiller selvom han er født i Frankrig.

Men efter et udlån til Championship-klubben Birmingham City i sidste sæson hvor Mejbri imponerede flere, så det i sommer ud til, at han ville forlade United. Flere klubber var interesserede i spilleren med den flotte hårpragt, både på lån og køb. Og ifølge flere kilder var Hannibal, som er navnet spilleren selv bruger, interesseret i et skifte væk for han troede ikke helt på muligheden i denne sæson.

Men den temperamentsfulde midtbanespiller blev dog i United. Ifølge Fabrizio Romano skyldes det, at Erik ten Hag ikke ville give sit ja til, at stortalentet kunne skifte væk. Den italienske transferjournalist har rapporteret, at ten Hag troede og stolede på Mejbri og, at manageren stadig gør det.

Sevilla var en af klubberne, der var interesserede i ham i sommers og den spanske klub er fremdeles interesseret i Mejbri. Men United har andre planer. Mejbris nuværende kontrakt udløber i 2025, men klubben har planer om at tilbyde tuneseren en ny kontrakt.

Den 20-årige spiller har startet i de to sidste kampe og har gjort en god indsats. Mejbri har indtil videre spillet seks kampe for United siden sin debut i 2021. Derudover har han allerede 26 landskampe.

Forrige artikel

Den bedste fødselsdag

Næste artikel

Statistik: Uniteds managers

ANNONCE