Telegraph: ten Hag vil se på Amad Diallo i preseason

Amad Diallo har haft et særdeles vellykket udlån til Sunderland i Championship i denne sæson. Ivorianeren har scoret 12 mål og har fået tre assist i sine 36 kampe i ligaen og nu vil Erik ten Hag ifølge The Telegraph se nærmere på Amad Diallo i preseason.

I 2021 købte Manchester United Amad Diallo fra den italienske klub Atalanta for en 18 millioner pund hvilket svarer til lidt over 150 millioner kroner. Summen kan stige til 37 millioner pund hvilket svarer til næsten 316 millioner kroner.

Men spilletiden i United har været begrænset. Derfor blev han udlejet til Sunderland i denne sæson. Det har været en stor succes. Så stor, at United tænkte på, at hente ham tilbage i januar da det vidste sig, at Ronaldo måtte væk. Klubben valgte dog i stedet at gå efter Wout Weghorst.

Nu skriver Luke Edwards hos The Telegraph, at Erik ten Hag vil se nærmere på Amad Diallo. United har fulgt Amads udvikling tæt i denne sæson og er godt tilfredse med den. Derfor har ten Hag, ifølge Telegraph, besluttet sig for at kigge nærmere på spilleren, der til sommer bliver 21 år, før beslutningen bliver taget om han skal udlejes en gang til eller om han skal være en del af United-truppen næste sæson.

Forrige artikel

Telegraph: Rashford tæt på ny kontrakt

Næste artikel

MEN: United har taget beslutning om Weghorst

ANNONCE