Blog: Bærer trøjen med stolthed

Dette er ikke en blog om taktiske vurderinger, klubovertagelse eller anførehierarki. Dette er en blog om følelser for en fodboldklub.

Søndag var en sort dag som fan af Manchester United. Før kampen havde man drømmescenarier om at være en del af mesterskabskampen, men i løbet af kampen endte det i et mareridt, man ikke kunne vågne fra uanset, hvor mange gange man kneb sig i armen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Siden søndag er man blevet mindet om det frygtelige nederlag og man har prøvet at forklare andre og sig selv, hvordan det kunne gå så galt. Det er et historisk nederlag og det smerter – særligt, når det sker i denne sæson, hvor optimismen er så stor. En kæmpe lussing fra en man elsker og er så håbefuld omkring.

Men dette nederlag lader også til at have fået nye positive vibrationer frem i kølvandet på kampen. Til trods for den usædvanlige ringe indsats fra spillerne, så føler jeg en endnu større trang til at bakke klubben op, og jeg bekræftes, når jeg kigger på influencerfansenes opslag på de sociale medier. Ja, det var noget lort i søndags, men vi skal videre og vi tror på, at vi kan. Vi er fans i med- og modgang, og nu skal vi vise verden, at vi er the famous Manchester United og vi står sammen som klub, hold og fans. Et nederlag skal ikke have lov til tage glansen af en sæson, hvor vi kæmper med om trofæer og spiller det bedste fodbold i lang tid. Fandme nej!

Inden det løber af med mig, kan jeg ikke lade være med at stoppe op og  tænke over situationen. Vi bliver ydmyget af rivalerne, men stadig er der en optimisme omkring klubben, der ikke vil dø. Det var aldrig sket under Moyes, Mourinho, Van Gaal eller Solskjær. In Erik we trust klinger stadig på den helt rigtige måde.

I dag er det torsdag og personligt er jeg utrolig spændt på kampen – ikke nervøs. Det er en kamp, der både kan gå hen og blive definerende for Ten Hags projekt, men også spille ind i selvopfattelsen hos fansene. Det er i aften Old Trafford skal vise loyaliteten, storheden og styrken, når kampen fløjtes i gang – og det forventer jeg man gør. I aften vil man mærke Old Trafford vibrere som kun dét stadion kan.

Måske er jeg naiv, jubeloptimist og i mine følelsers vold, men som fan i mere end 30 år kan jeg ikke lade være. Fodbold og følelser hænger uløseligt sammen, og i dag bærer jeg trøjen med en stolthed, som sjældent set før.

Come join me!

GGMU!

 

4 kommentarer
 1. Jesper

  Du indrammer præcis de følelser jeg selv går rundt med helt ned til sidste bogstav….

  United er ikke bare en fodboldklub man holder med efter årtiers support, det er en livslang ven man lever med i med og modgang, en udødelig kærlighed der er urokkelig uanset hvad resultaterne end er også efter en knock out på Anfield, det værste sted at tabe på den måde af alle steder i verden.

  Jeg “joiner” dig i aften iført den smukke røde trøje og den enorme stolthed der foraltid knytter sig til verdens største fodbold klub.

  Håber alle nye unge United fans og alle de gamle garvede fans vil gøre det samme i aften.

  “The red Devils will rise again”👹

  GGMU

 2. Thomas og Jesper
  Virkelig svært ikke at være total enig, United er ens bedste ven man bare aldrig vil skilles fra..❤️👹

  Jeg vil altid bære min Unitedtrøje med stolthed, rettet ryg og hagen løftet højt, selv den dag jeg skal herfra bliver det iført en Unitedtrøje, det ved min kone og søn allerede, det skal ikke være anderledes..

  En gang United, altid United..❤️👹
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 3. Lige præcis 💪⚽
  Konen herhjemme spurgte engang, da jeg skulle se kamp. “Hvorfor har du trøjen på, når du bare sidder herhjemme alene? Der er jo ingen som kan se du har den på 🤔”. Jeg måtte svare… at det jo ikke handlede om at blive set med den på!

  1. Med fare for utilsigtet at virke en smule diskriminerende og med absolut sikkerhed i at min egen kære hustru helt sikkert ikke læse med herinde vil jeg mene at der er så meget kvinder ikke forstår…😊👍

   At føle sig som en del af et fælleskab, i dette tilfælde verdens største fodboldklub, kan det at bære klubtrøjen mutters alene hjemme i sofaen foran skærmen jo også styrke den følelse.

   Jeg sidder tit helt alene og råber og skriger af kampen, selvfølgelig iført kamptrøje, så mine hunde bliver helt opstemte over “far”

   Min hustru plejer bare at skride ovenpå når der er kamp og det samme gør jeg når der er vild med dans og x faktor.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Fodbold-tømmermænd og tro på genrejsning

Næste artikel

Hvilke United-spillere er i karantænefare med et gult kort?

ANNONCE